Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza decesului

De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza decesului

De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza decesului

De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza decesului. Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seara fără suflare în locuința sa din Otopeni. Autoritățile iau în calcul și ipoteza unei sinucideri.

De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza decesului

Prezentatoarea Tv, Cristina Țopescu în vârstă de 59 de ani a fost găsită duminică seara fără suflare în locuința sa din Otopeni după ce o prietenă a sunat la 112 să anunțe că aceasta nu era de găsit de trei săptămâni.

Autoritățile au găsit-o în cele din urmă în casa sa din Otopeni, fără semne vitale. Potrivit ministrului de Interne, Marcel Vela, autoritățile nu exclud ipoteza unei sinucideri.

Da, a fost un moment delicat. Am fost anunţat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunţat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că maşina era nemişcată în faţa casei. S-au mobilizat forţele din zonă, s-a intrat în casă şi s-a realizat că este o tragedie şi că nu mai este printre noi Cristina Ţopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

„Este prea devreme să ne pronunţăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoţie cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica şi opiniei publice”, a mai spus Vela.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Flora Năstase, una dintre cele mai bune prietene ale jurnalistei se află în stare de șoc după ce a aflat cumplita veste.

Am cunoscut-o pe Cristina în anii 80′ și am avut o perioadă în care ne frecventam foarte des, eram prietene, dormea de multe ori la mine, stăteam la același hotel luni întregi la Mamaia, ne spuneam suferințele și bucuriile. O fată sensibila și bună, prea sensibilă și prea lovită de lipsa de iubire. A avut drame și suferințe, dar le-a trecut în liniște. A avut lovituri în iubirile ei. O erudită din familie, o persoana specială. Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere! Îmi va fi dor de tine toată viața! Drum drept și lumină draga mea fată frumoasă!”, a declarat Flora Năstase.

Cristina Țopescu era fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu care s-a stins din viață pe 8 mai 2018, în urma unei crize de diabet decompensat.

Citeste si:Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: