Redactia.ro
Home » Monden » De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare

De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (3) De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani.

De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani. Familia Clejanilor este în doliu, după ce tatăl artistei a murit. Viorica de la Clejani este sfâșiată de durere, dar în același timp indignată pe faptul că s-a zvonit că tatăl său a decedat din cauza coronavirusului. Astfel, cântăreața a postat un mesaj pe Instagram în care a spus adevărul despre moartea părintelui său, acuzâd autoritățile că au mediatizat prea mult virusul.

De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare

De ce a murit, de fapt, tatăl Vioricăi de la Clejani. Durere imensă în familia Clejanilor, după ce tatăl Vioricăi s-a stins din viață. Fulgy, fiul artiștilor a anunțat public faptul că bunicul său a plecat dintre noi. Conform acestuia, tatăl Vioricăi de la Clejani s-a stins din viață pe 1 Aprilie. După ce vehiculat în presă că părintele său a murit din cauza coronavirusului, Viorica de la Clejani a răbufnit la adresa autoritățile.

Mama lui Fulgy și a Margheritei este revoltată, postând un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Vedeta susține ferm că tatăl său nu a murit din cauza COVID19, ci din cauza unei boli grave. Tatăl artistei s-a luptat cu cancerul timp de câțiva ani. Viorica de la Clejani este sigură că dacă tatăl ei ar fi fost tratat cum se cuvine, acesta ar fi trăit. Mai mult, soția lui Ioniță acuză autoritățile pentru felul în care au mediatizat virusul în așa fel încât l-au speriat pe părintele său, acesta refuzând să iasă din casă pentru a merge la spital.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva. Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Mesajul revoltator postat de Viorica de la Clejani

Fulgy este devastat de moartea bunicului său

Chiar în noaptea de 1 aprilie, bunicul Margheritei și a lui Fulgy s-a stins din viață, fiind o lovitură dură pentru familia Clejanilor. Nepotul său a fost cel care a anunțat vestea tristă. „Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram.

Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească a postat și ea o fotografue cu tatăl eu alături de un mesaj emoționant. Fanii acesteia au încurajat-o să fie puternică, în timp ce alții i-au transmis condoleanțe. „Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”, este mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a scris în mediul online. „Ce om,ce suflet,Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic și cel mai mare suflet…Sincere condoleanțe/ Sincere condoleanțe!💔”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor cântăreței.

Imaginea postat de Viorica cu tatal sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: