Redactia.ro
Home » Homepage » De ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Moartea sa a șocat toată România! Toată lumea s-a întrebat de ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Un răspuns în acest sens îl aduce primul rezultat al autopsiei. Ce au dezvăluit surse medicale.

Moartea îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a dat curs multor controverse. Decesul fulgerător al artistului a fost explicat de surse medicale, care au analizat primul rezultat al autopsiei.

Cutremurător este și faptul că Petrică Mîțu Stoian a fost extrem de activ până în ultima clipă, înainte de a ajunge internat în spital.

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Surse medicale au dezvăluit că Petrică Mâțu Stoian a murit, de fapt, din cauza unui vas de sânge care s-ar fi spart la nivelul plămânului. Îndrăgitul interpret de muzică populară ar fi consumat o doză dublă de anticoagulante, potrivit Antena 3.

Însă există surse din unitatea sanitară la care s-a tratat Petrică Mâțu Stoian care au dezvăluit că la necropsie, medicii legiști din Reșița au descoperit faptul că Petrică Mîțu Stoian ar fi suferit o barotraumă.

Mai exact, plămânul lui Petrică Mîțu Stoian ar fi fost supus la un șoc, din cauza oxigenului. Cel mai probabil, tot astăzi se va afla rezultatul final și oficial al necropsiei.

În același timp, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița discută cu medicii de la Spitalul Județean din Reșița, acolo unde s-a declarat decesul lui Petrică Mîțu Stoian.

Clinica din Reșița, primele declarații după ce Petrică Mîțu Stoian a murit

Petrică Mîțu Stoian a fost internat vineri, pe data de 05.11.2021, după-amiază, în vederea recuperării post COVID. Starea generală a îndrăgitului artist era una bună, așadar s-a stabilit o cură de 15 ședințe de terapie, cură care avea să înceapă a doua zi.

”Spre dimineață medicul a fost chemat pentru hemoptizie; domnul Petre Mîțu-Stoian a fost transportat cu salvarea la CG sp Oravița; acolo a primit tratament cu O2 și substanțe perfuzabile specifice care au oprit tusea și hemoptizia; pacientul s-a simțit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la clinica, dar din prudență a acceptat să rămână pentru investigații suplimentare.

Ulterior a fost trimis la Reșița pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reșița și că abia după ora 13 starea lui s-a agravat”, au transmis reprezentații clinicii din Reșița, în urma morții îndrăgitului artist.

 

Etichete: