Redactia.ro
Home » Monden » De ce a primit Smiley porecla care ulterior i-a devenit nume de scenă? Ce credeau colegii de trupă despre el

De ce a primit Smiley porecla care ulterior i-a devenit nume de scenă? Ce credeau colegii de trupă despre el

GALERIE FOTO (10) Smiley

De ce a primit Smiley porecla care ulterior i-a devenit nume de scenă? Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul anilor a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Ei bine, deși acum este faimos, Andrei a pornit de jos. Aflați mai jos de ce artistul a primit porecla care i-a devenit nume de scenă.

De ce a primit Smiley porecla care ulterior  i-a devenit nume de scenă? Ce credeau colegii de trupă despre el

De ce a primit Smiley porecla care i-a devenit nume de scenă? În anii 2000, făcea ravagii împreună cu trupa Simplu, iar toți tinerii ascultau și dansau pe melodiile lui. Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul anilor, artistul a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. În prezent, Smiley se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, având în vedere că iubita sa, Gina Pistol a adus pe lume primul lor copil.

Născut în 1983, Smiley a povestit că a fost un copil foarte energic și poznaș, iar de la o vârstă fragedă, acesta asculta foarte multă muzică până când și-a dat seama că are voce și că vrea să devină cântăreț. De asemenea, Smiley a cochetat și cu dansul, surprinzându-i pe membri familiei sale. Andrei a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, unde a studiat chitara clasică. Ulterior, a decis să aibă un loc de muncă și a ales să studieze Facultatea de Comerț, din cadrul Academiei de Studii Economice.

Când era tânăr, Smiley a fost fanul trupei Akcent și și-a dorit să facă parte din acest proiect, dar se pare că drumul său a fost altul. L-a cunoscut pe CRBL în 2001 și a primit propunerea de a face parte din trupa Simplu. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de unde vine porecla „Smiley”, pe care acesta a primit-o de la colegii de trupă. Pentru că era o persoană veselă și mereu zâmbitoare, Andrei a primit porecla care i-a devenit ulterior nume de scenă, Smiley.

În acea perioadă, mulți artiști aveau porecle care mai de care haioase, pentru a rămâne în amitirea fanilor. La acea vreme, trupa Simplu s-a bucurat de un real succes și melodiile sunt și astăzi cunoscute de către tinerii de la acea vreme, acum oameni în toată firea. În 2008, Smiley a decis să-și construiască o carieră solo și a lansat primul album în același an. Artistul a evoluat în toți acești ani, având și o carieră în televiziune. Acesta este coprezentator alături de Pavel Bartoș pentru emisiunea ,,Românii au talent” și jurat al emisiunii ,,Vocea României”.

Ce slujbă avea Smiley înainte de a deveni artist

Însă, până să ajungă unul dintre cei mai tari cântăreți din România, Smiley a început de jos. Puțini sunt cei care știu că artistul și-a câștigat primii bănuți lucrând la piață, când vinde pepeni. Artistul vindea fructul alături de un văr al mamei sale și se urca pe tarabă și striga: ”Hai la pepeni, neamule!”. Ei bine, de la vânzător în piață până la a deveni un artist deosebit, Smiley a trebuit să lucreze foarte mult, dar ambiția și curajul l-a ajutat să-și îndeplinească visul. Acum, Smiley trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de prezentatoarea tv  Gina Pistol, iar de o zi au devenit părinții unei fetițe minunate care le va face viața mult mai frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: