Redactia.ro
Home » Monden » De ce a purtat roșu soția lui Ianis Hagi la cununia civilă. Prețul exorbitant pe care l-a plătit Elena pentru o rochie ce costă cât o mașină

De ce a purtat roșu soția lui Ianis Hagi la cununia civilă. Prețul exorbitant pe care l-a plătit Elena pentru o rochie ce costă cât o mașină

GALERIE FOTO (2)

Într-un cadru de poveste, mijlocașul de 25 de ani de la Deportivo Alaves, Ianis Hagi, și-a unit destinele cu frumoasa Elena Tănase într-o ceremonie civilă desfășurată în ziua de Crăciun, un moment memorabil pentru cei doi tineri îndrăgostiți. Evenimentul a avut loc la Constanța, aducând un strop de magie și bucurie în lumea lor.

Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase la cununia civilă

Ianis Hagi, purtând o ținută completă în negru, a adăugat un strop de eleganță și rafinament apariției sale cu un trandafir roșu, accesorizare asortată cu rochia soției sale. Elena Tănase a strălucit în ziua cununiei civile, alegând să îmbrace o rochie roșie ca focul, cu detalii deosebite în partea de jos, o creație spectaculoasă în valoare de aproximativ 10.000 de dolari, semnată de casa de modă Marchesa. Alegerea unei rochii de o asemenea frumusețe și valoare a subliniat încă o dată gustul rafinat al cuplului.

Cu o naturalețe aparte, Elena Tănase a fost cu adevărat uluitoare în această zi specială. Mireasa a mărturisit că pentru ea este o zi emoționantă și, întrebată despre modul în care a fost cucerită de fotbalist, a oferit un răspuns spontan care a lăsat mască jurnaliștii, captivându-i cu farmecul ei și simplitatea.

„Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea. Vreau să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă. (n.r. Cu ce te-a cucerit Ianis?) Uitați-vă puțin la el”, a spus și Elena Tănase.

Ce semnifică culoarea rochiei

Un detaliu deosebit care a adus o notă tradițională și culturală ceremoniei a fost culoarea rochiei purtată de mireasă, și anume roșie, care semnifică fecioria în cultura macedonească. În trecut, femeile care se căsătoreau purtau un voal roșu în ziua nunții pentru a marca faptul că din seara respectivă renunță la feciorie. Acest element nu doar a adus o amprentă personală, ci și a evidențiat conexiunea profundă a cuplului cu rădăcinile și tradițiile lor culturale.

Petrecerea care a avut loc seara trecută s-a întins până mai târziu, iar cei 400 de invitați s-au bucurat din plin de muzică, dan și preparate culinare tradiționale. Pe lista celor care au fost alături de Ianis Hagi s-au numărat și Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: