Redactia.ro
Home » Monden » De ce a renunțat Marina Dina la cariera în televiziune. Sunt 10 ani de când blonda sexy s-a retras de pe micile ecrane

De ce a renunțat Marina Dina la cariera în televiziune. Sunt 10 ani de când blonda sexy s-a retras de pe micile ecrane

De ce a renunțat Marina Dina la cariera în televiziune. Sunt 10 ani de când blonda sexy s-a retras de pe micile ecrane

Sigur o țineți minte pe Marina Dina. A fost una dintre cele mai curtate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta a decis să renunțe la cariera în televiziune, iar în ultimii ani a lipsit din lumea mondenă. Fosta asistentă sexy de la emisiunea lui Mihai Morar și-a surprins admiratorii atunci când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. De ce a luat această decizie.

Marina Dina, blonda sexy de la emisiunea lui Mihai Morar

Marina Dina a devenit mamă de gemeni, iar viața ei s-a schimbat complet de atunci. Aceasta nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune. Fosta asistentă tv are o viață de lux, merge în vacanțe exotice și petrece timp cu familia.

De ce a renunțat Marina Dina la cariera în televiziune

Marina Dina a avut un motiv simplu și clar pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor – Aceasta a plecat acum 10 ani în Italia, la Milano, pentru a studia Managementul Modei și al Bunurilor de Lux. Conform declarațiilor făcute acum câțiva ani la emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta  a avut apoi ocazia de a face internship pentru o companie mare de bijuterii. A decis însă să revină în România, neputându-și permite un job neplătit în Italia.

Marina Dina, despre viața în televiziune

„Cred că sunt 10 ani sau poate chiar mai bine de când nu am mai fost într-o prezentare de modă. Am avut emoții. De când am ajuns mă întrebam: ce caut aici? Nu știu dacă ai observat, dar fetele acestea sunt foarte frumoase și foarte tinere. Eu sunt prietenă cu creatoarea Andreea. Inițial m-a invitat la eveniment și apoi m-a întrebat dacă nu vreau să urc pe scenă.

În prezent, viața Marinei Dina e mult mai liniștită. Îmi cresc copilașii. Am realizat destul de devreme că televiziunea nu era pentru mine, eram mult prea expusă, nu era un mediu sănătos pentru mine. Am luat-o pe alt drum acum. Sunt pasionată de fashion. Am studiat design vestimentar și în Milano și în țară. Luna asta am terminat școala de yoga și voi profesa. Am descoperit că mi se potrivește. Pentru sufletul meu e minunat’, a declarat, pentru VIVA!, în luna mai a acestui an, Marina Dina.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: