Redactia.ro
Home » Monden » De ce amână Nicolae Guță botezul celui de-al 12-lea copil: „Eu cam tot timpul sunt in vacanță…”

De ce amână Nicolae Guță botezul celui de-al 12-lea copil: „Eu cam tot timpul sunt in vacanță…”

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Iată de ce vrea interpretul să amâne botezul fiului său, tocmai până anul viitor!

Nicolea Guță a devenit tată pentru a 12-a oară

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară, în urmă cu 3 luni. Acesta a susținut în nenumărate rânduri că își dorește cât mai mulți moștenitori și iată că i s-a îndeplinit dorința. Cristsina, partenera sa de viață l-a făcut din nou tată de băiat.

De ce amână Nicolae Guță botezul celui de-al 12-lea copil

Îndrăgitul interpret de manele a mărturisit de curând că este nevoit să amâne botezul noului membru al familiei, deoarece este extrem de ocupat cu evenimentele, iar Cristina, sufletul său pereche este strâns legată de copilași, în tot acest timp:

„Nu am avut timpul necesar, am tot fost ocupat cu evenimentele, o să lăsăm pentru la anul. Eu cam tot timpul sunt in vacanță, că tot plecat sunt … Cristina nu poate să plece, este legată de băieți, trebuie să aibă grijă de ei.”, a spus Nicolae Guță la Antena Stars.

Nicolae Guță s-a retras din muzică

Nicolae Guță s-a însurat pentru prima dată la vârsta fragedă de 14 ani jumătate, iar la scurt timp i se năștea primul copil. Acesta avut parte de faimă și multe femei au roit în jurul lui. Interpretul are copii cu femei diferite și nu au lipsit scandalurile publice din cauza vieții lui amoroase și a stilului său de viață.

Cântărețul povestea că „a început de jos, însă succesul lui în manele a fost unul colosal. El era numit „Regelele manelelor”, iar piesele sale nu aveau cum să lipsească de la petreceri. De ceve timp însă, Nicolae Guță a decis să se retragă din a mai cânta, astfel că s-a dedicat mai mult timp vieții personale și credinței.”, relatează Spynews. 

Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele

Nicolae Guță a dezvăluit cum își câștiga pâinea înainte de a avea succes pe plan muzical:

Când Mariana, soţia mea, mi-a zis că a născut fată, i-am zis să rămână la spital, să nu mai vină acasă. Eram dilău, pus pe scandal. Nu voiam să mă duc să o înregistrez şi nici nu am înregistrat-o. A trecut un an şi ceva, când s-a descoperit că pe certificatul de naştere era trecut numele mamei, iar la tată era tras o linie.

La scurt timp, m-am angajat la CFR, ca zilier. Era primul mei loc de muncă. Am muncit foarte mult acolo, strângeam cu lopata, cu furca. De la Petroşani până la Craiova ştiu fiecare centimetru de cale ferată. Făcusem băşici la mâini. Acolo am lucrat vreo doi ani.

Primii mei bani au fost 700 de lei, era avansul. Pe lună, luam în total cam 1400 de lei”,a dezvăluit Nicolae Guţă, în cadrul unui podcast online.

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: