Redactia.ro
Home » Monden » De ce au aruncat fanii cu adidași pe scenă la concertul lui Puya. Reacția artistului i-a uimit pe toți

De ce au aruncat fanii cu adidași pe scenă la concertul lui Puya. Reacția artistului i-a uimit pe toți

GALERIE FOTO (3) puya

Puya este unul dintre cei mai longevivi din România. Are o carieră de peste două decenii, iar de-a lungul timpului a lansat melodii care au ajuns să fie pe primul loc în topurile muzicale. În cariera sa, ca orice artist de renume, Puya s-a confruntat cu momente plăcute și mai puțin plăcute, iar recent a fost protagonistul unui moment inedit în cadrul unui concert din Bârlad.

Fanii au aruncat cu adidași pe scenă la concertul lui Puya

Zilele trecute, Puya a susținut un concert în Bârlad. La un moment dat, în timpul concertului, fanii au început să arunce cu adidași spre scena pe care artistul cânta.

Nu în semn de protest sau pentru că nu erau impresionați de spectacolul susținut de către rapper, ci pentru a-l determina să le acorda autografe. Puya nu s-a simțit deloc deranjat de gestul fanilor săi, ba chiar a adunat câțiva adidași pe care i-a semnat și i-a returnat publicului.

Contactat de către Click!, Puya a explicat gestul său și motivul pentru ca nu a fost deranjat. Artistul se simte măgulit că, chiar și după atât de mulți ani în industria muzicală, el reușește să aibă un impact asupra fanilor, iar aceștia își doresc să primească autografe sau să se fotografieze alături de el.

adidas puya
Fanii au aruncat adidași în timpul concertului, iar artistul i-a semnat

„Nu mă stresează pozele și autografele…În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.”,  a declarat Puya, pentru sursa menționată anterior.

Puya, pe numele din buletin Dragoș Gărdescu, este un cântăreț de rap din România, interpret de muzică hip-hop, care a abordat după despărțirea trupei „La Familia”, și genul hip-pop, iar în anul 2017 revenind, odată cu reuniunea formației, la muzica care l-a consacrat și care i-a adus aprecierea românilor.

puya

Rapperul a compus adevărate hituri care au ajuns să fie difuzate de către toate posturile de radio, precum „Undeva-n Balkani”, „Fresh”, „Mai vrei”, „Strigă”, „Change”, „Vestul Sălbatic”, „Viață bună”, „Maidanez” și multe altele. Puya a colaborat cu artiști renumiți din România, precum Connect-R, Inna, Antonia, Alex Velea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: