Redactia.ro
Home » Știri » De ce au existat decese în rândul tinerilor din cauza COVID-19. Explicațiile specialiștilor americani

De ce au existat decese în rândul tinerilor din cauza COVID-19. Explicațiile specialiștilor americani

Tineri ucisi de coronavirus

Coronavirusul a infectat și a ucis milioane de oameni din întreaga lume, și mulți tineri au fost răpuși de virusul ucigaș. În continuarea, acest virus rămâne un mister pentru cercetătorii din întreaga lume, care încearcă să găsească un vaccin.

Tineri uciși de coronavirus

Ceea ce multă lume știe, este faptul că noul virus este vulnerabil pentru persoanele vârstnice, fiind categoria cea mai afectată, iar rata deceselor în rândul bătrânilor din cauza coronavirusului este mult mai mare decât în cazul tinerilor.

Dar, există multe cazuri în care tinerii au murit din cauza coronavirusului, iar cercetătorii încearcă să explice motivul. În Statele Unite ale Americii, 18% dintre pacienții infectați cu coronavirus aveau vârste cuprinse între 45 și 54 de ani, și 29% aveau între 20 și 44 de ani.

Medicul imunolog american Anthony Fauci a precizat că acest tipar transformă virusul într-o boală neobișnuită.

Sunt fascinat de modul în care această boală acționează în organism. Sunt multe persoane care par să se simtă bine şi apoi brusc suferă insuficienţe respiratorii şi apoi mor”, a spus acesta.

Specialiștii încearcă să cerceteze diferențele dintre persoanele care prezintă simptome ușoare de coronavirus și cele care sunt în stare gravă.

Nerespectarea distanțării sociale este o cauză principală

Imunologul Philip Mulrphy de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase susține că ”variațiile genei ACE2 care modifică receptorul ar putea face virusul să intre mai ușor sau mai greu în celulele pulmonare”.

Un ingredient produs de organism, cunoscut ca fiind un agent tensioactiv, care le permite plămânilor să se extindă, este posibil să fie afectat la unii pacienți infectați cu coronavirus.

O altă cauză ar putea fi, susține specialistul, nerespectarea distanțării sociale, motiv pentru care poate afecta orice tânără sănătos. Însă, până se va afla adevăratul motiv al acestei situații, vor mai dura luni de zile. Abia după specialiștii pot stabili cu exactitatea modul în care atacă virusul organismal uman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: