Redactia.ro
Home » Știri » De ce boală ar suferi Marcel Ciolacu. Diagnosticul despre care vorbesc colegii din partid

De ce boală ar suferi Marcel Ciolacu. Diagnosticul despre care vorbesc colegii din partid

Ce diagnostic a primit liderul PSD, după ce i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu le-a dat emoții tuturor membrilor partidului său, după ce i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă. Politicianul a leșinat când ținea un discurs, așa că a fost nevoie de intervenția ambulanței.

Colegii de partid al lui Ciolacu, carese aflau alături e el la sediul PSD, unde avea loc conferința de presă, au început să se îngrijoreze atunci când acesta a început să se clatine și să nu mai vorbească coerent.

Aceștia au chemat o ambulanță care să îi acorde primele îngrijiri medicale liderului interimar al partidului aflat la guvernare, însă acesta a preferat să meargă cu mașina personală la spital, pentru investigații.

Ce diagnostic a primit liderul PSD

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, în urma consultării medicilor, Marcel Ciolacu a primit disgnosticul de lipotimie. În document, s-a motivat că acest lucru s-a întâmplat din cauza oboselii, a lipsei de aer din încăpere, dar și din cauza căldurii.

Astăzi (duminică – n.red.), în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD după incident.

Cum se simte Marcel Ciolacu

La scurt timp după acest episod, politicianul s-a simțit mai bine. El a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul Militar, unde acesta fost consultat. Liderul interimar al PSD a făcut inclusiv testul pentru coronavirus. Rezultatul a fost negativ.

Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: