Redactia.ro
Home » Monden » De ce boala suferă Oana Lovin! Prezentatoarea tv a primit o veste cumplită

De ce boala suferă Oana Lovin! Prezentatoarea tv a primit o veste cumplită

GALERIE FOTO (3) De ce boala suferă Oana Lovin!

De ce boala suferă Oana Lovin! În prezent, Oana Lovin este una dintre cele mai controversate personalități feminine din spațiul public. Tânăra este o figură pe scena politică și o fostă „angajată” în industria de videochat. Acum, Oana are propria emisiunea, dar când lucrurile păreau să meargă pe un drum normal, aceasta a primit o veste cumplită din partea medicilor.

De ce boala suferă Oana Lovin! Prezentatoarea tv a primit o veste cumplită

De ce boala suferă Oana Lovin! Este cunoscută ca fiind o imagine în spațiul public, o figură pe scena politică dar și o fostă „vedetă” în industria de videochat. Oana Lovin este acum prezentatoare tv la Metropola Tv, dar a primit o veste cumplită din partea medicilor, care a șocat-o pe tânără. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, Oana a vorbit despre cariera sa dar și despre tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Aceasta a declarat că momentul în care a primit jobul în televiziune a primit și o veste dură. Oana Lovin a fost diagnosticată cu cancer de mușchi neted, iar medicii i-au dat maxim 5 ani de viață. „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted! „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana.

Oana Lovin este din Valea Jiului, unde a crescut printre mineri, tatăl ei fiind unul dintre ei. Lider de sindicat, acesta s-a ocupat de educația fiicei sale modelul conservator și modelul părintelui român. „Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni.”, a mai spus aceasta.

Ce sfat a primit de la tatăl ei

Cu toate astea, planurile tatălui pentru Oana au depășit granițile orașului natal. Tânăra era pasionată de filozofie, așa că a țintit mult mai departe. „Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, conchide politiciana.

Oana Lovin prezintă o emsiune la televiziunea deținută de primăria orașului Voluntari, al cărui primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Emisiunea este difuzată de la ora 23.30 până la 00.30 și se numește „Ne-am/Neam trezit”. Producția are rolul important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani. „Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: