Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lovin va avea emisiune la tv. Producția va fi difuzată la miezul nopții

Oana Lovin va avea emisiune la tv. Producția va fi difuzată la miezul nopții

GALERIE FOTO (4) Oana Lovin va avea emisiune la tv.

Oana Lovin va avea emisiune la tv. Surpriză mare în televiziune! Videochatista Oana Lovin va avea propria emisiune la televiziunea lui Pandele, difuzată la miezul nopții, de la ora 23.30 și până la 00.30. Cum se va numi producția și ce rol are?

Oana Lovin va avea emisiune la tv. Producția va fi difuzată la miezul nopții

Oana Lovin va avea emisiune la Metropola TV. Spre surprinderea tuturor, Oana Lovin, videochatista cu sparanghelul, va avea propria emisiune la Metropola Tv. Oana Lovin este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz. După ce a participat la numeroase mitinguri organizate împotriva acțiunilor elaborate de autorități împotriva pandemiei de coronavirus, Oana a obținut un job în televiziune. Aceasta va emisiune la televiziunea condusă de Florentin Pandele.

Producția se numește „Ne-am/Neam trezit!” și se anunță a fi un proiect tv care va avea rol important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc.” În aceste vremuri în care suntem invadați mai mult ca oricând de tot felul de canale media care prezintă orice mai puțin problemele de interes național și problemele fundamentale ale românilor, aceast proiect TV va fi o gură de aer proaspăt pentru că situația actuală din țară va fi prezentată de cetățeni în timp real, iar eu voi fi doar interfață lor”, a spus Oana Lovin.

De asemenea, aceasta a spus că nu se vedea niciodată lucrând în televizune, dar pentru că i s-a oferit această oportunitate își dorește să încerce. „Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetățeanul de rând, pe situația de facto a României cu bune și cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri”,a mai spus aceasta.

Oana Lovin, despre criticile aduse la adresa ei

În timp ce alții au felicitat-o pe vedetă, alții au criticat acțiunile Oanei. Însă prezentatoarea tv este de părere că se află pe drumul cel bun și tot ce i s-a întâmplat a maturizat-o.” Fiecare atac și fieacre artictol defăimător la adresa mea au fost pentru mine reacțiii la acțiunile mele, au fost dovada faptului că deranjez, pentru că adevărul deranjează într-adevăr și toată campania de denigrare a fost semnalul clar că sunt pe drumul cel bun și trebuie să-mi continui lupta. Lupta mea a fost într-adevăr îngreunată, atât în social-media prin pagini și conturi închise peste noapte fără motivare, cât și prin diverse forme de intimidare în viața de zi cu zi, procese, plângeri, jandarmi și poliție la ușa casei, amenzi peste amenzi. Toate aceste lucruri nu au făcut altceva decât să mă măturizeze, să mă călească și să mă aducă mai aproape de momentul de azi”, declara Oana Lovin.

Oana Lovin este o figură controversată, fiind unul dintre cei mai constanți prostestatari contra restricțiilor anti-COVID19, având des derapaje la televizor. Oana ar fi avut probleme cu firma pe care o deținea, aceasta intrând în faliment. În anii 2017, 2018 și 2019, compania Yumyum Goods SRL nu a încasat niciun venit, iar datoriile depășeau 30 mii de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: