Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Va prezenta o nouă emisiune

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Va prezenta o nouă emisiune

Gabriela Cristea revine in TV

După o lungă perioadă în care s-a dedicat mai mult familiei, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Va prezenta o nouă emisiune, tot despre dragoste, așa cum ne-a obișnuit. Iată cum se va numi și pe ce post va fi difuzată!

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Va prezenta o nouă emisiune

Gabriela Cristea se reîntoarce în TV! ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, va fi noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea. Formatul va fi unul de tip reality-show și va fi difuzat pe Antena Stars, începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, informează Spynews.

Noua emisiune va fi o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1. Susţinătorii participantelor în casa Mireasa vor lua parte la acest show. Mai exact, mamele băieților din casa Mirea își vor cunoaște mai bine norele și viitoarele soții ale fiilor lor, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători. După ce ei vor urmări ”Mireasa” de la ora 14:00 vor avea ocazia să-și spună părerea, mai târziu în emisiunea Gabrielei Cristea. Se pot înscrie la adresa  fanmireasa@antenagroup.ro.

Gabriela Cristea va prezenta „Mireasa: Urzeala soacrelor” la Antena Stars. Când va începe emisiunea!

Ce spune Gabriela Cristea despre noua emisiune

Gabriela Cristea este foarte fericită că va face parte dintr-un nou proiect. De altfel, recunoaște că îi va fi și dificil, deoarece seara va fi la serviciu și nu cu familia.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie. O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmpă în casa Mireasa!”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea plănuia să revină în TV încă din septembrie, dar planurile i-au fost date peste cap din cauza pandemiei.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.Pot să spun doar că sunt în discuții, nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am ceva concret concret. Este vorba tot de o emisiune de divertisment. Oricum mai devreme de septembrie nu mă voi întoarce în televiziune și atunci doar dacă se vor ține toate măsurile de protecție și sunt sigură că așa va fi!!”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

Ultima emisiune prezentată de Gabriela Cristea a fost Like A Star, tot pe Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: