Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu vedeta! Imagini emoționante

Gabriela Cristea, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu vedeta! Imagini emoționante

Gabriela Cristea, Gabriela Cristea în lacrimi, Tavi Clonda

Prima zi de grădiniță a fiicelor ei a emoționat-o pe Gabriela Cristea, mai mult decât se aștepta. Chiar dacă se afla în public, vedeta nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis că a venit timpul ca fetele lor să meargă la grădiniță. Chiar dacă cele mici vor petrece doar câteva ore la grădiniță, fosta prezentatoare a fost foarte emoționată. Tavi Clonda a încurajat-o, iar Gabriela Cristea a încercat să glumească, dar până la urmă nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Totul s-a întâmplat după ce Gabriela și Tavi le-au lăsat pe Iris și Victoria la grădiniță.
Tot momentul a fost filmat chiar de cântăreț și postat pe canalul familiei de youtube, acolo unde fanii pot vedea aproape zilnic materiale cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

„Nu le ducem la război, le ducem la un loc de joacă (…) O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva.
O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda soției sale, în încercarea de a o încuraja și de a o opri din plâns.

“Meseria de casnică este cea mai grea”

Fosta vedetă de televiziune s-a dedicat în totalitate familiei sale.

“Practic, meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume. Am încercat să ne împărțim cumva sarcinile. Eu mă ocup de partea de bucătărie, gătesc, spăl, calc și fac curățenie, mă ocup ca toate lucrurile să fie îngrijite. În schimb, Tavi se ocupă exclusiv de datul cu aspiratorul”, declara Gabriela Cristea, pentru click.ro

Cum pandemia a făcut-o să stea acasă, vedeta și-a găsit un hobby. Are un vlog culinar de aproape un an de zile unde postează foarte des materiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: