Redactia.ro
Home » Știri » „De ce faci asta? Opreşte-te!”. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Mesajul înduioșător al preotului, la înmormântarea fetei

„De ce faci asta? Opreşte-te!”. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Mesajul înduioșător al preotului, la înmormântarea fetei

GALERIE FOTO (3) „De ce faci asta? Opreşte-te!”. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Mesajul înduioșător al preotului, la înmormântarea fetei Sursa foto: Antena 3 CNN

Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Iată ce mesaj înduioșător a transmis preotul la înmormântarea fetei.

„De ce faci asta? Opreşte-te!”. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Mesajul înduioșător al preotului, la înmormântarea fetei

Dragan Kobiljski, fost jucător de volei sârb și actual antrenor la SCM Zalău, este tatăl uneia dintre victimele masacrului de la Belgrad, când un băiat de doar 13 ani și-a ucis la școală opt dintre colegi și pe un paznic.

La înmormântare fiicei antrenorului s-a aflat că aceasta ar fi încercat să-l oprească pe elevul care a provocat tragedia. Preotul care a oficiat slujba a vorbit despre curajul ei.

„Este foarte dificil pentru mine să vorbesc azi. E multă durere, mult chin, dar ne rugăm la Dumnezeu să le dea tărie părinţilor, să continue să trăiască pentru Emma. Este un soldat şi un erou al lui Hristos şi nu este o coincidenţă că cei mai buni dintre noi cad, pentru ca noi să putem continua să trăim ca urmare a sacrificiului lor. Ar trebui să ne rugăm şi pentru acel elev, şi sufletul lui chinuit”.

„Emma a stat în faţa răului din acel băiat şi a spus: De ce faci asta? Opreşte-te. Le-a dat timp unor copii să se salveze. Când ne vom întâlni în lumea cealaltă, îi vom mulţumi pentru că ne-a protejat şi apărat”, a fost mesajul sfâșietor transmis de preot la înmormântare, potrivit Blic.rs.

„De ce faci asta? Opreşte-te!”. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a încercat să îl oprească pe elevul ucigaș din Belgrad. Mesajul înduioșător al preotului, la înmormântarea feteiSursa foto: Antena 3 CNN
Sursa foto: Antena 3 CNN

Antrenorul era în România la momentul tragediei. A primit vestea cumplită și a mers imediat în Belgrad. Imaginile cu el de atunci sunt de-a dreptul sfâșietoare. Cu ochii plini de lacrimi, bărbatul parcă se prăbușește la un moment dat în genunchi în fața altarului de flori, aduse acolo de foarte mulți oameni.

Masacrul din Belgrad, provocat de un elev de 13 ani

3 mai 2023, o zi care va rămâne în istorie Serbiei. Un băiat de 13 ani a ucis 9 oameni la școala unde învăța, într-un cartier de lux din Belgrad: opt colegi, majoritatea fete, și un paznic și-au pierdut viața. Băiatul a tras 57 de focuri de armă. Adolescentul de clasa a VII-a și-ar fi plănuit crimele timp de o lună. Și-ar fi făcut două liste, iar pe una a trecut numele victimelor.

„Avea chiar şi numele copiilor pe care voia să-i ucidă şi clasele lor”, a declarat Veselin Milic, şeful poliţiei din Belgrad, într-o conferinţă de presă.

„Aştepta această zi. A fost de trei ori la poligonul de tragere cu tatăl său”, a declarat şi preşedintele ţării, Aleksandar Vucic.

În ziua când a intrat în școală, băiatul ucigaș avea la el două pistoale, care aparţineau legal tatălui lui, dar și patru bombe incendiare. Copilul a tras mai întâi asupra paznicului şcolii şi a trei elevi întâlniţi pe hol. Apoi, şi-a împuşcat profesoara şi colegii care erau la ora de istorie.

Ulterior, s-a predat. După masacru, băiatul a sunat la Poliție și a spus: „Sunt un psihopat, trebuie să mă calmez”. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: