Redactia.ro
Home » Știri » De ce locuiește Elena Chiriac de la Survivor România în Londra, cu mama ei. Ce relație are cu tatăl 

De ce locuiește Elena Chiriac de la Survivor România în Londra, cu mama ei. Ce relație are cu tatăl 

Elena Chiriac, concurenta de la Survivor România care a ajuns până în finală și s-a clasat pe locul II,  trăiește de ani buni în Londra alături de mama sa. Iată toate detaliile care au determinat-o să părăsească România! 

Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor România s-a mutat în Londra cu mama ei 

Elena Chiriac are o carieră de vis în lumea sportului, aceasta este multiplă campioană națională la taekwondo WTF și una din cele mai iubite concurente de la Survivor România. Tânăra a părăsit âara cu mulți ani în urmă și locuiește alături de mama ei în Londra. 

Tânăra a mărturisit motivele care au împins-o să ia decizia mutării definitive de a se stabili în Anglia, decizie luată împreună cu mama sa.

„Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită.

Mama a reușit să-și construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine. Faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine.

Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a povestit Elena Chiriac într-un interviu pentru revista Viva!.

Elena Chiriac, despre relația cu tatăl ei

Aceasta a explicat că tatăl ei locuiește în continuare în România, căci părinții ei sunt separați. Totuși relația cu tatăl său este una foarte bună, fiind omul care i-a dat cele mai multe sfaturi și încurajări pe parcursul carierei sportive. Elena Chiriac are despre tatăl său numai cuvinte de laudă. Deși stau la mulți kilometri distanță, Elena vorbește zilnic cu tatăl său prin telefon: 

„Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem”, a completat Elena Chiriac în cadrul aceluiași interviu.

  

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: