Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu ar divorța Gabriela Prisăcariu de Dani Oțil? Prezentatorul TV a dezvăluit totul

De ce nu ar divorța Gabriela Prisăcariu de Dani Oțil? Prezentatorul TV a dezvăluit totul

De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? Cei doi au parte de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Împreună au și un băiețel, Luca Tiago. Recent, Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatorul TV a vorbit deschis despre relația lor, dar și despre motivul pentru care soția lui nu l-ar părăsi. 

De ce nu ar divorța Gabriela Prisăcariu de Dani Oțil? Prezentatorul TV a dezvăluit totul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, Dani și-a obișnuit telespectatorii cu umorul său.

De curând, tot în ton umoristic, prezentatorul TV a mărturisit motivul pentru care partenera lui de viață nu ar divorța de el.

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: „Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu șase luni.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu

Luna trecută, în cadrul unei emisiuni de umor, Gabriela Prisăcariu a făcut o serie de glume la adresa soțului său. Mai mult decât atât, aceasta a făcut referire și la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: