Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu mai ține legătura Alexandru Arșinel cu colegii de scenă. Unul dintre ei a dezvăluit motivul

De ce nu mai ține legătura Alexandru Arșinel cu colegii de scenă. Unul dintre ei a dezvăluit motivul

De ce nu mai ține legătura Alexandru Arșinel cu colegii de scenă. Unul dintre ei a dezvăluit motivul

Alexandru Arșinel este internat în prezent la ATI. S-a aflat și de ce. Iată și motivul pentru care actorul nu mai poate ține legătura cu colegii de scenă și cu apropiații, dar și cum se simte acesta.

De ce nu mai ține legătura Alexandru Arșinel cu colegii de scenă. Unul dintre ei a dezvăluit motivul

Alexandru Arșinel are 83 de ani și, de-a lungul timpului, sănătatea lui s-a șubrezit în anumite perioade. Recent, de la azilul de bătrâni de lux din Otopeni, Alexandru Arșinel a ajuns la secția de Terapie Intensivă a unui spital, unde este tratat pentru o infecție nasocomială. Infecțiile nosocomiale sunt acele infecții pe care un pacient le dezvoltă în timpul spitalizării. Ele mai sunt numite și infecții intraspitalicesti.

Actorul ar fi avut frecvent stări de rău, însă problemele de sănătate de acum nu îi afectează funcția renală, a scris Click!. Rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a acestuia mai departe. Sunt șanse fie externat curând, totuși, a spus fiul lui, Bogdan Arșinel, pentru Fanatik.ro.

„Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a declarat Bogdan Arșinel.

În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal. El e diagnosticat totodată cu cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială și, de asemenea, montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii.

Totuși, iată de ce Alexandru Arșinel nu mai poate ține legătura cu apropiații în acest moment.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii. Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă, conform cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: