Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu o plăcea Elena Ceaușescu pe Corina Chiriac? Artista a dezvăluit de-abia acum

De ce nu o plăcea Elena Ceaușescu pe Corina Chiriac? Artista a dezvăluit de-abia acum

GALERIE FOTO (7) De ce nu o plăcea Elena Ceaușescu pe Corina Chiriac

Corina Chiriac era pe vremea lui Nicolae Ceaușescu una dintre cele mai îndrăgite și mai frumoase artiste din România. Din această cauză, ELena Ceaușescu nu ar fi plăcut-o niciodată pe marea cântăreață. Înainte de anii ’89, purtarea rochiilor care lăsau să se vadă picioarele erau interzise.

De ce nu o plăcea Elena Ceaușescu pe Corina Chiriac? Artista a dezvăluit de-abia acum

Corina Chiriac era o femeie care ținea foarte mult la imaginea ei, iar de multe ori se îmbrăca elegant și provocator, iar acest lucru nu era văzut cu ochi buni de Elena Ceaușescu, motiv pentru care se pare că Prima Doamnă nu a plăcut-o pe marea artistă.

Pe 26 octombrie, Corina Chiriac a împlinit frumoasa vârstă de 71 de ani, având și acum acea frumusețe unică. În anii , artista făcea furori cu ținutele sale elegante, pe care le comanda la o croitoreasă particulară. Corina a fost singura artistă care îndrăznea să poarte rochii scurte pentru anii comunismului. ‘Eu am fost prima interpretă care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul. Era ceea ce se numeşte o rochie midi, până la jumătatea piciorului!‘, a mărturisit Corina Chiriac.

Elena Ceaușescu invidioasă pe Corina Chiriac?

Cu toate că în perioada comunismului femeile nu aveau voie să poarte rochii scurte, Corinei CHiriac nu i-a păsat de acest lucru și purta ce îi plăcea. Acesta ar fi fost motivul pentru care Elena Ceaușescu nu o agrea pe marea artistă. ‘E adevărat, pentru o rochie ca asta trebuie să ai picioare frumoase, pentru că altfel te deformează. Oricum, se considera o enormitate pe vremea aceea. Cum adică? Să se vadă picioarele unei artiste? Oau! Tudor Vornicu avea un stil aparent dur, dar era un fel de Clint Eastwood. Ţinea cu cei săraci şi oropsiţi„, a mai spus artista.

Corina Chiriac a avut o relație cu Ovidiu Lipan Țăndărică, ulterior căsătorindu-se cu Virgil Anastasescu. Mai mult, Corina Chiriac s-a iubit cu un mare artist ceh, Karel Gott. Cei doi au fost la un pas să se căsătorească, dar destinul nu a fost de partea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini