Redactia.ro
Home » Monden » Corina Chiriac, ajunsă la 71 de ani! De ce nu are artista niciun copil

Corina Chiriac, ajunsă la 71 de ani! De ce nu are artista niciun copil

Corina Chiriac, ajunsă la 71 de ani

Corina Chiriac împlinește luni, 26 octombrie frumoasa vârstă de 71 de ani. Artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor săi cum își serbează ziua de naștere. În urmă cu câteva luni, îndrăgita artistă a anunțat că a pus punct colaborării cu postul Național Tv, după 12 ani.

Corina Chiriac, ajunsă la 71 de ani!

De Sf. Dumitru, Corina Chiriac împlinește frumoasa vârstă de 71 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, artista a postat o fotografie în care le arată fanilor săi cum își serbează ziua de naștere. „Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Astfel, urmăritorii artistei au putut vedea casa vedetei, amenajată în stil rustic. Cântăreața ține în brațe un buchet de flori și o șampanie, înconjurată de flori. Prezentatoarea Tv s-a făcut remarcată pentru melodiile sale pe care le-a lansat în urmă cu câțiva ani, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”.

În tinerețea sa, Corina Chiriac a frânt inimile a zeci de bărbați, aceasta având o frumusețe răpitoare. Cu toate astea, interpreta nu are copii, fiind căsătorită doar cu un singur bărbat.

De ce nu are artista niciun copil

Se pare că artista a pus mult preț pe carieră, dedicându-se în totalitatea acesteia. Cântăreața a declarat în urmă cu ceva timp că a fost îndrăgistită o singură dată în viață, dar că i-a fost de ajuns.

Corina Chiriac a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007. ” Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”.

Corina și Virgil nu au avut niciun copil.Totuși se pare că marea sa iubire nu a fost soțul său, ci un artist străin. Corina Chiriac a vorbit pentru prima oară despre acesta în emisiunea ”La radio cu Andreea Esca” de la Europa FM. Artistul de care Corina Chiriac a fost îndrăgostită este Karel Gott. Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică din Cehoslovacia, unde artista a reprezentat România. Aceștia s-au întâlnit până în 1983, când artistei i s-a luat pașaportul, iar povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: