Redactia.ro
Home » Homepage » Corina Chiriac, acuzații grave la adresa autorităților: „Cifrele sunt umflate”

Corina Chiriac, acuzații grave la adresa autorităților: „Cifrele sunt umflate”

Corina Chiriac părăsește Națtinal Tv

După ieșirea furibundă a lui Dan Bittman față de autorități în legătură cu cazurile coronavirus din țară și artista Corina Chiriac vine cu afirmații despre covid. Cântăreața spune că cifrele raportate zilnic sunt ”umflate”.

Corina Chiriac, despre coronavirus

Marea cântăreață Corina Chiriac crede că autoritățile umflă cifrele cazurilor  de coronavirus. Mai mult, artista a mărturisit că această perioadă pandemică îi este benefică.

„Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinții, au fost mai multe necazuri. Am fost la el la chilie, și mi-a spus că el a făcut o pușcărie grea și că a avut încredere în Dumnezeu (…) În vremurile astea, daca la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a spus Corina Chiriac.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale”

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid (…)” a spus Corina Chiriac la Gândul Live.

Corina Chiriac a mai spus că în această perioadă îi este dor de prieteni și că îi este teamă că oamenii vor putea clacla din cauza izolării. Totodată, artista își spune speranța în ajutorul lui Dumnezeu.

„Mi-e dor de șueta românească”

„În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive (…) Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a mai declarat Corina Chiriac la Gândul LIVE.

Loading...