Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se mărită Andreea Marin, deși e într-o relație de șase ani. Are mai multe motive

De ce nu se mărită Andreea Marin, deși e într-o relație de șase ani. Are mai multe motive

De ce nu se mărită Andreea Marin, deși e într-o relație de șase ani. Are mai multe motive

Iată de ce nu se mărită Andreea Marin din nou, deși este într-o relație de șase ani cu Adrian Brâncoveanu. Se pare că există mai multe motive la mijloc.

De ce nu se mărită Andreea Marin din nou, deși e într-o relație de șase ani cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori până acum: cu Cristian Gheorghiță, cu Ștefan Bănică și cu Tuncay Öztürk.

Cu Cristian Gheorghiță a fost căsătorită timp de trei ani, cu Ștefan Bănică, căsnicia a durat șapte ani, iar cu el are și o fiică, pe Violeta, iar mariajul cu Tuncay Öztürk s-a sfârșit tot după trei ani.

Ajunsă la vârsta de 48 de ani, jurnalista are în prezent o relație cu Adrian Brâncoveanu, care durează de șase ani. Cel mai probabil, cei doi nu se vor căsători. Nici vârsta nu mai e potrivită, susține Andreea Marin, dar și pentru că certificatul de căsătorie nu ține uniți doi oameni. A trăit asta pe pielea ei.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… Nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin, la un post de televiziune.

Și oamenii sunt altfel în ziua de azi, și vremurile sunt altele.

„În ziua de azi lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai adăugat Andreea Marin, potrivit sursei.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De ziua ei, a publicat imagini cu părinții ei decedați: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani pe 22 decembrie 2022. Ea și-a serbat ziua de naștere cu gândul la părinții ei decedați, cărora le-a transmis un mesaj emoționant. Iată ce a scris în mediul online și ce imagini a împărtășit.

De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!

Sursa: Andreea Marin / Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: