Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Artistul a spus adevărul

De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Artistul a spus adevărul

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este fără doar și poate una dintre cele mai bune voci din România. Deși a demonstrat, de-a lungul timpului, că are un talent incontestabil, artistul nu și-a exprimat, până acum dorința de a se căsători, de a-și întemeia o familie. Mulți se întreabă ce se întâmplă cu Mihai Trăistariu, din acest punct de vedere?

De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Artistul a spus adevărul

De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Artistul este unul dintre cei mai buni cântăreți din România dar, cu toate că și-a construt o carieră muzicală solidă, nu a reușit să-și facă, până în prezent, și o relație la fel de solidă. Cântărețul a dezvăluit drama care îl împiedică să facă pasul căsătoriei, transmite Spynews.

Într-un interviu mai vechi, Mihai Trăistariu spunea că a avut relații mai mereu, dar eșuau. Încă din adolescență avea probleme în a-și face o relație, deoarece era timid. Chiar mama sa la cuplat, la un moment dat, cu o fată pe care i-a adus-o acasă. Cântărețul a mărturisit că se axa foarte mult pe studii, fiind mai preocupat de această latură, decât cea sentimentală. De altfel, artistul a dezvăluit și că a fost logodit, o perioadă, și chiar era convind că va merge în fața altarului cu fata respectivă, dar nu au mai ajuns până acest punct, s-au despărțit.

”Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simțea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultați. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar. Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia, mama ta vrea să ne căsătorim. Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație.Eu m-am și logodit odată. Logodna înseamnă aproape căsătorie. Trei ani am stat cu o fată, eram convins că o să ne căsătorim.”, povestea Mihai Trăistariu în urmă cu ceva timp.

Mihai Trăistariu: ”Cred că aș fi perfect pentru o căsnicie”

Mihai Trăistariu se consideră un bărbat perfect pentru o căsătorie, însă, fetele care îl caută pe rețelele de socializare nu caută decât o aventură cu el, mai explică interpretul. De asemenea, Mihai Trăistariu se descrie drept un tată și un soț loial. Încă o așteaptă pe femeia care îi va putea fi soție, deoarece el caută ceva serios.

”Cred că părerea mea este prea bună despre mine, că sunt cuminte, civilizat, la locul meu, că aș putea fi tată bun. Eu nu mi-aș bate copiii, nevasta, i-aș crește. Am opt pisici și îi cresc ca pe niște copii. Cred că aș fi perfect pentru o căsnicie, dar nu am nimerit ce trebuie, caut gresit. Eu sunt timid de fel, vreau să îmi dea și mie o fată o întâlnire, primesc poze deocheate. Nu mă cheamă la o cafea pentru relatie, doar pentru partide și mă enervează. Eu nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată. Cred că sunt perfect pentru o căsnicie.”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: