Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se spovedește Busu. Declarațiile năucitoare făcute de prezentatorul tv: „Nu recomand”

De ce nu se spovedește Busu. Declarațiile năucitoare făcute de prezentatorul tv: „Nu recomand”

GALERIE FOTO (2) De ce nu se spovedește Busu

De ce nu se spovedește Busu. În 2018, Florin Busuioc a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. Din fericire, a fost operat de doi medici tineri, dintre care unul se afla la finalul rezidențiatului, care au reușit să-i salveze viața. Invitat în emisiunea lui Măruță, Busu a uimit pe toată lumea printr-o declarație pentru care unii oameni îl vor condamna. Prezentatorul tv a precizat că nu se spovedește.

De ce nu se spovedește Busu. Declarațiile năucitoare făcute de prezentatorul tv: „Nu recomand”

De ce nu se spovedește Busu. Florin Busuioc a trecut prin momente dificile după ce a suferit un infarct la finalul unui spectacol în care jucase în 2018. Doi medici au reușit să-l readucă la viață, iar acum, prezentatorul tv se simte foarte bine. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Busu a oferit un răspuns șocant după ce a fost întrebat dacă merge să se spovedească înainte de Paște. „Nu am față, eu sunt altfel. nu recomand, nu sunt eu genu; nu am ce căuta, să mă iertaţi”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță. În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc a suferi un infarct și i-au fost montate două stenturi la inimă.

Drama lui Florin Busuioc

Deși este cunoscută în toată țara pentru veștile sale zilnice despre vremea din țară, puțini sunt cei care știu că Busu are un fiu din căsătoria anterioară care a avut probleme grave cu drogurile. Acesta a vorbit într-un interviu despre acest subiect. „Simt nevoia să lămuresc un lucru.Toată lumea a vorbit despre «povestea fiului secret al lui Busu». Nu exista niciun «fiu secret». Este un copil dintr-o relaţie anterioară, despre care fiicele mele ştiu. Pensia alimentară a fost trimisă de către angajatorul meu întotdeauna, iar la nivel de colegi s-a ştiut în permanenţă de Florin, doar că nu m-am dus să strig în gura mare «băăăăă, am un fiu secret!”, a spus vedeta Pro. De asemenea, Busu a povestit că fiul său a trecut printr-o perioadă grea, fiind dependent de droguri.

Fiul lui Florin Busuioc

Cu toate astea, prezentatorul tv nu și-a putut explica de ce fiul său i-a adus numeroase acuzații. „Ceea ce nu înţeleg eu este de ce acum, la vârsta de 20 de ani, a început să spună că l-am abandonat şi toate celelalte. Este un bărbat în toată firea, dacă începe să plângă ca o muiere, ce să mai discut… Cred că este un om matur. El a spus că nu m-a interesat de el, dar situaţia e puţin pe dos.”, declara vedeta în urmă cu câțiva ani.

În prezent, moderatorul tv s-a împăcat cu fiul său, Florin Busuioc Jr., dar au în continuare o relație distantă. „Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat.El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat”, a spus moderatorul tv. Florin Busuioc este căsătorit și are două fete.