Redactia.ro
Home » TV » Ea este fosta soție a lui Florin Busuioc! Vedeta PRO TV are un copil cu o doctoriță din Mureș

Ea este fosta soție a lui Florin Busuioc! Vedeta PRO TV are un copil cu o doctoriță din Mureș

GALERIE FOTO (5)

Florin Busuioc a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci, în tinerețe. Prezentatorul meteo de la PRO TV a avut o relație cu o doctoriță, care i-a dăruit și un copil. 

 

Ea este fosta soție a lui Florin Busuioc

Florin Busuioc, prezentatorul știrilor despre vreme de la PRO TV, actor de profesie, a mai fost căsătorit. Prezentatorul a fost căsătorit în tinerețe cu Marieta Busuioc, o doctoriță din Mureș, care după divorț, a ales să păstreze numele vedetei de la PRO TV și căruia i-a dăruit și un băiat.

Cu toate acestea, prezentatorul meteo de la PRO TV a ținut să precizeze că mereu a fost mai rezervat în ceea ce privește viața personală.

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă.Am un băiat care e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare.Ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a declarat Florin Busuioc, în urmă cu ceva timp.

Marieta Busuioc este medic de familie și are un cabinet într-o comună din Târgu Mureș. Pacienții femeii susțin că este un medic dedicat și mereu acolo pentru cei care au nevoie. Mai ales că, în timpul pandemiei de coronavirus, fosta soție a lui Florin Busuioc s-a arătat și mai dispoibilă să îi ajute pe pacienții săi.

”Cabinetul doamnei dr. Busuioc Marietta funcționează în program normal, dar vă rugăm să ne apelați telefonic sau online, înainte. Vă stau la dispoziție și în afara programului”, este unul din numeroase anunțuri ale cabinetului unde Marieta este medic.

Florin Busuioc și Marieta s-au cunoscut la Târgu Mureș, acolo unde actorul fusese repartizat după ce a terminat facultatea, iar ea era proaspăt medic. Marieta Busuioc a rămas însărcinată, iat în 1991, cei doi s-au căsătorit. Căsătoria lor nu a durat mult timp. După ec a născut, Marieta a plecat la părinți cu ebbelușul. Doar că, în timpul în care ea a hotărât să meargă la părinți, Florin Busuioc a luat decizia de a se transfera la un teatru din București, iar în momentul în care a vrut să îi facă o surpriză și l-a vizita la București, Marieta a aflat că Florin avea deja altă relație. Cei doi au divorțat imediat, iar Marieta a păstrat copilul, care avea doar trei luni la acea vreme, și au rămas în Târgu Mureș.

 

Fiul vedetei de la PRO TV, abandonat de tată

Florin Busuioc Jr. este numele băiatului vedetei de la PRO TV, care a fost nevoit să trăiască departe de tatăl său. Băiatul i-a reproșat tatălui că și-a făcut altă familie și că pe el l-a abandonat. Mai mult,  fiul acestuia suținea, în urmă cu ceva timp, că tatăl său i-a interzis să îl contacteze.

„Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată.Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez.

Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală”, povestea Florin Busuioc Jr, la momentul respectiv.

Fiul vedetei de la PRO TV a finalizat cursurile Facultății de Asistență Socială și este asistent medical.

Florin Busuioc Jr., în vârstă de 30 de ani, a participat și la preselecțiile de la X Factor. Băiatul prezentatorului pare marcat de faptul că a fost lăsat de tată și i-a dedicat o melodie emoționantă.

“Asta e lumea mea/ E conturata prin durere/ Se putea evita/ Atata timp cat si tie iti pasa. Se poate repara doar daca vom incerca. Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/ Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/ Ai crezut ca timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?”, sunt versurile piesei ”Tată, de ce?”.

Florin Busuioc este căsătorit acum cu Liliana, femeia care ia- dăruit două fetițe.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: