Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Delia să aibă copii? Cântăreața a dat cărțile pe față, într-un moment de sinceritate – VIDEO

De ce nu vrea Delia să aibă copii? Cântăreața a dat cărțile pe față, într-un moment de sinceritate – VIDEO

Delia

Delia a primit deseori de-a lungul timpului întrebarea când va aduce pe lume un copil, iar ea a fost nevoită cumva să explice motivul.

Delia, declarații sincere despre copil

Delia are vârsta de 39 de ani, însă nu are copii, iar motivul l-a divulgat chiar ea, într-un podcast.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Delia refuză să facă un copil

Recent, artista a ridicat din nou problema, după ce a fost întrebată de un fan de ce nu vrea să aibă urmași.

„Nu știu, dar cred c-ar trebui felicitați oamenii care nu fac (copii), pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi, și nu suntem prea simpatici, așa. Adică facem mult rău, foarte mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii. Facem rău, poluăm.”, a mărturisit vedeta într-un filmuleț postat pe contul ei de TikTok, dezvăluind totodată că e foarte preocupată de mediu.

Delia a fost însă categorică: „Nu, de ce să fac? De ce, încă unul? Nu, frate! Las’ să nu fie. Da’ nu stau eu bine fără stres? Da’ nu stau eu așa, fără obligații. Da’ nu plec eu de-acasă și mă întorc când vrea inimioara mea? Da’ nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, so, vrei complicații, fă un copil.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: