Redactia.ro
Home » Știri » De ce purtau vameșii din Ungaria măști cu tricolorul românesc?

De ce purtau vameșii din Ungaria măști cu tricolorul românesc?

măști cu tricolorul românesc

Un nou scandal ia amploare în Ungaria! Vameșii maghiari au fost fotografiați purtând măști cu tricolorul românesc. Toți se-ntreabă acum cum de au ajuns aceștia să poarte aceste măști.

Vameșii din Ungaria au purtat măști cu tricolorul românesc

Ieri dimineață, întreg personalul de pe aeroportul Ferenc Liszt a fost mobilizat pentru a face față celor două aeronave care soseau din Roma și Milano. Luați prin surprindere, controlorii aeriani au fost nevoiți să poarte măști care s-au găsit păstrate în magaziile cu efecte ale aeroportului. Culmea, acolo se găseau doar măști cu tricolorul românesc, păstrate după ultima achiziție nereușită a Budapest Airport.

În urmă cu doar două săptămâni, după o alarmă falsă de coronavirus, în timpul căreia s-a descoperit că paza aeroportului nu este pregătită cu efecte medicale specifice, Budapest Airport a cumpărat de urgență din Rusia câteva sute de baxuri cu măști medicale pe care nu le-a putut însă folosi. Operatorul aeroportului din Capitala Ungariei a descoperit faptul că SRL-ul rus care furnizase marfa era doar un intermediar de vânzări, iar măștile fuseseră tranzacționate din România, acolo unde producătorul, o firmă din Câmpia Turzii, avizat în privința destinației, avusese grijă să le imprima mai întâi cu propriile culori naționale.

Măștile cu tricolorul românesc achiziționate din Rusia

Chipurile, purtatea acestor măști cu tricolorul românesc n-a fost tocmai onorant pentru vameșii maghiari, dată fiind relațiile rezervate dintre cele două țări. Puși în fața pericolului, însă, aceștia n-au avut încotro decât să poarte aceste măști pentru a nu-și periclita sănătatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini