Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a crezut că Fuego e fiul Irinei Loghin. Relația dintre cei doi

De ce s-a crezut că Fuego e fiul Irinei Loghin. Relația dintre cei doi

Multă lume a crezut de-a lungul timpului că Irina Loghin și Fuego sunt mamă și fiu. Însă, lucrurile stau total diferit. Fuego nu este fiul Irinei Loghin, iar marea artistă nu este nici pe departe mama lui. Dimpotrivă, ambii cântăreți sunt doar colegi de breaslă, dar au o relație specială.

Relația lui Fuego cu Irina Loghin

Fuego și Irina Loghin au fost confundați de-a lungul timpului ca fiind mamă și fiu. Dar nu este deloc astfel. Deși apar în astfel de roluri în unele videoclipuri, artiștii au o relație specială, precum mama și fiul, informează spynews.ro

Un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a spus Fuego despre marea artistă.

Irina Loghin: ”Paul este special pentru mine”

Irina Loghin a precizat, la rândul său, că Paul Surugiu pe numele real, este foarte special pentru ea. Ba mai mult, artista a precizat că merge des la concertele de Crăciun ale lui Fuego.

”Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să pun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a declarat Irina Loghin.

Fuego sau mai exact, Paul Ciprian Surugiu a dezvăluit că părinții i-au pus numele după copiii Irinei Loghin.

”Mi-au pus numele Paul Ciprian, după băieții Irinei Loghin. De unde să cred eu vreodată să cânt cu Irina Loghin? Am crescut și îi spuneam lui tati dacă o să am vreodată șansa să cânt lângă doamna Loghin. După ce am devenit cunoscut am făcut primul proiect împreună”, a mai  spus Fuego.

Paul Surugiu are mai multe videoclipuri cu Irina Loghin în care apre precum fiul artistei: ”Împodobește, mamă, bradul”

Fuego, discret cu relația amoroasă

Artistul este mai discret în ceea ce privește relația amoroasă. El avut timp de patru ani o iubită, pe nume Ana Maria Ciaușu. Dar, în 2007 s-au despărțit. Potrivit zvonurilor, cauza ar fi fost  faptul că nu au reușit să aibă copii. Ana Maria a pierdut două sarcini. Chiar a urmat un tratament pentru sarcină dar nu a fost să fie. Au stabilit și nunta, dar…nu au mai ajuns în fața altarului. Asta în condițiile în care au ales-o nașă pe Irina Loghin.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara atunci Paul Surugiu, conform ProTV.

Ana Maria, fosta iubită a lui Fuego a intrat în politică. Acum în vârstă de 42 de ani, Ana Maria Ciaușu este secretar general al PNL Olt. În 2015 a candidat pentru primăria Olt, dar nu a avu succes. Fuego a pomenit-o pe fosta logodnică într-o piesă din 2009, intitulată Ana Maria. În aceasta, artistul amintește de clipele fericite împreună.

Ana Maria, fosta iubita a lui Fuego, a rupt tacerea. De ce s-au despartit, de fapt - Haihui in doi | Aventura vietii noastre