Redactia.ro
Home » Știri » Fuego suferă din dragoste. Drama neștiută a artistului

Fuego suferă din dragoste. Drama neștiută a artistului

GALERIE FOTO (2)

Paul Surugiu sau mai exact Fuego, pe numele său de scenă, a trecut prin momente crunte în viața sa, pe când era cuplat cu Ana Maria Ciucasu. Acesta ar fi trebuit să aibă un copil, însă nu a fost posibil.

Relația pe care Fuego a avut-o cu Ana Maria s-a sfârșit în 2007, însă puțin știu care ar fi fost motivul ce a stat la baza despărțirii celor doi. Conform celor de la Wowbiz.ro, Ana Maria ar fi încercat să rămână însărcinată, lucru care s-a și întâmplat, însă, aceasta ar fi pierdut sarcina la doar două luni. În plus, Ana Maria ar mai fi rămas însărcinată, însă, din păcate, femeia ar fi pierdut iar copilul, după trei luni, deși urmase tratamente specifice, tocmai la Viena.

Fuego ar fi tebuit să facă nunta mare

Planurile de nuntă dintre Fuego și Ana Maria s-au dus pe apa sâmbetei când aceasta a pierdut sarcinile. Se pare că tratamentele la care ar fi fost supusă Ana Maria, iubita lui Fuego de la acea vreme, nu ar fi dat rezultatele scontate, fapt pentru care, nunta nu ar mai fi avut loc, din cauza despărțirii celor doi. Astfel că, Fuego și Ana Maria au pus punct relației, în 2007. “Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată. S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara la momentul respectiv cântărețul Fuego, in vârstă de 43 de ani.

Ana Maria Ciucasu s-a infectat cu Covid-19

Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, Ana Maria Ciucasu a rămas în atenția tabloidelor. Aceasta mărturisea cu cateva luni în urmă că a fost infectată cu coronavirus. „Am luat decizia, împreună cu medicul de familie și cu cel de pe ambulanță să urmez tratamentul acasă. Sunt un om foarte altruist, chiar am crezut că nu e corect ca eu, căreia nu îmi curgea nici nasul, să ocup patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen. Tratarea virusului este, de asemenea, un proces dureros pentru că medicația are niște efecte cumplite… Simptomele de durere de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de mușchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine”, marturisea aceasta in iulie anul acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: