Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de milionarul român, tatăl fetiței sale? Fotomodelul a spus adevărul acum, la trei ani de la despărțire

De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de milionarul român, tatăl fetiței sale? Fotomodelul a spus adevărul acum, la trei ani de la despărțire

GALERIE FOTO (2) Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont: „Mi-au luat cărucioru...”

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar chiar atunci când lumea credea că vor merge la altar și își vor jura iubire pentru toată viața, cei doi s-au despărțit. Abia acum, la mai bine de trei ani de la despărțire, Mădălina Ghenea a explicat care a fost motivul separării.

De ce s-a despărițit Mădălina Ghenea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea nu a mai comentat niciodată până acum motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, iar acum a explicat de ce s-a ajuns la separare, deși părea că se înțeleg atât de bine. Astfel, vedeta a explicat că distanța a fost un factor extrem de important, mai ales că românca voia să continue să trăiească în Italia, în timp ce toate afacerile lui Matei Stratan erau în țară.

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a spus Mădălina Ghenea pentru o revistă italiană.

Acum, Mădălina Ghenea este singură, își crește fetița și își vede mai departe de carieră, pentru că, spune ea, nu are nevoie de niciun bărbat pentru a fi fericită.

De ce nu s-a căsătorit Mădălina Ghenea niciodată

Mai mult, Mădălina Ghenea a explicat și de ce nu s-a căsătorit niciodată. Replica a fost una greu de digerat pentru toți foștii săi.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții”, a explicat actrița.

Totodată, Mădălina Ghenea a explicat și ce își dorește de la un bărbat și cum arată cel perfect pentru ea.

„Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită”, a declarat Mădălina Ghenea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: