Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a îngrășat, de fapt, Gabriela Cristea în ultimii ani? Prezentatoarea a spus adevărul: „Nu mă simt bine fizic. Am început să …” VIDEO

De ce s-a îngrășat, de fapt, Gabriela Cristea în ultimii ani? Prezentatoarea a spus adevărul: „Nu mă simt bine fizic. Am început să …” VIDEO

De ce s-a îngrășat, de fapt, Gabriela Cristea în ultimii ani? Prezentatoarea a spus adevărul: „Nu mă simt bine fizic. Am început să ...”

Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Antena Stars, a fost subiect de discuții în mediul online și în presă, deoarece a luat câteva kilograme în plus în ultimii ani. Însă, într-un interviu recent, vedeta a ales să spună adevărul despre motivul pentru care s-a îngrășat. Iată detaliile!

De ce s-a îngrășat, de fapt, Gabriela Cristea în ultimii ani

Pentru a înțelege de ce s-a confruntat Gabriela Cristea cu problemele kilogramelor în plus, trebuie să privim în trecut, la perioada în care avea o siluetă subțire și tonifiată. În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat pentru prezentatoarea de televiziune, iar kilogramele în plus nu au trecut neobservate de criticii de pe internet.

Principala explicație a venit chiar din partea Gabrielei Cristea care a dezvăluit că înainte de a deveni mamă a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. După aceea, a adus pe lume două fetițe, iar această perioadă a adus cu sine schimbări semnificative în corpul său. Aaceste transformări au fost parte din procesul natural de sarcină și naștere, iar corpul unei femei suferă modificări în această perioadă.

Pe lângă acest aspect, prioritățile Gabrielei Cristea s-au schimbat considerabil odată cu venirea copiilor în viața sa. Aceasta se ocupă acum de creșterea și educarea fetițelor sale, iar acest lucru o face să aibă mai puțin timp și energie pentru a urma o dietă strictă. Din punct de vedere psihic, vedeta este mulțumită de felul în care arată, dar recunoaște că se simte diferit fizic.

Gabriela Cristea: „Nu mă simt bine fizic. Am început să …”

Cu trecerea anilor, Gabriela Cristea simte că obosește mult mai repede decât înainte. În perioada tinereții sale, îi era mult mai ușor să urmeze o dietă și să scape de kilogramele în plus. Cu toate acestea, în prezent, lucrurile s-au schimbat, iar vedeta spune că nu mai poate ține cură de slăbire așa cum obișnuia.

„Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Gabriela Cristea: „Mai îmi scriu „De ce nu te machiezi””

Un alt aspect care a adus Gabrielei Cristea în atenția publicului este decizia sa de a apărea frecvent în mediul online fără machiaj. Această abordare a fost criticată de unii, dar vedeta este de părere că succesul ei pe rețelele sociale se datorează și faptului că apare naturală și autentică.

„Mai îmi scriu ‘De ce nu te machiezi’. Am făcut un research să aflu de ce funcționează Facebook, că la mine funcționează, și am încercat multe chestii până să meargă, și oamenii spun că se uită pentru normalitate, pentru atitudinea pe care poate să o aibă și ei acasă. Te mai cerți cu bărbatul, orice”, a mai spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: