Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a răcit relația de prietenie dintre Nuami Dinescu și Teo Trandafir. Actrița a spus adevărul: „Nu mai suportam să…”

De ce s-a răcit relația de prietenie dintre Nuami Dinescu și Teo Trandafir. Actrița a spus adevărul: „Nu mai suportam să…”

GALERIE FOTO (6) De ce s-a răcit relația de prietenie dintre Nuami Dinescu și Teo Trandafir

De ce s-a răcit relația de prietenie dintre Nuami Dinescu și Teo Trandafir. Cu siguranță, toți românii și-o aduc aminte pe zâmbitoarea Tanța, asistenta lui Teo Trandafor din emisiunea difuzată la PRO TV pe care a prezentat-o aproape 20 de ani. În prezent, destinul le-a dus pe drumuri diferite, iar cele două nu mai păstrează legătura. Care a fost motivul care a dus la ruperea relației de prietenie dintre cele două?

De ce s-a răcit relația de prietenie dintre Nuami Dinescu și Teo Trandafir. Actrița a spus adevărul: „Nu mai suportam să…”

Nuami Dinescu este cea care i-a dat naștere personajului Tanța, asistența extem de simpatică a lui Teo Trandafir, în timpul emisiunii pe care o prezenta la PRO TV. Tanța s-a făcut remarcată prin felul ei original extrem de comic, știind de fiecare dată cum să abordeze subiectele cu o atitudine haioasă. În timpul emisiunii pe care Teo o modera la postul de televiziune PRO TV lumea credea că Nuami și Teo aveau o relație de prietenie extrem de strânsă. Însă, unele lucruri nu sunt cum par la televizor. Recent, actrița din serialul „Adela” a spus care a fost motivul pentru care nu a mai păstrat legătura cu Teo Trandafir.

Conform acesteia, relația celor două s-a răcit în momentul în care emisiunea a luat sfârșit. „După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa.Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, a mărturisit actrița.

Teo Trandafir si Nuami Dinescu

Cu toate astea, Nuami Dinescu recunoaște că a învățat multe lucruri de la colega sa de breaslă și că nu s-au certat niciodată. Singurul motiv este faptul că fiecare a luat-o pe drumuri diferite. „Am învăţat multe lucruri de la ea, am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a explicat Nuami Dinescu.

Teo si Nuami

Nuami face parte din distribuția „Adela”

Din fericire, Nuami se simte foarte bine în prezent, făcând parte din serialul românesc difuzat pe Antena 1, unde joacă alături de Alina Florescu, Tatiana Șelaru și Anca Sigartău. Vedeta a declarat că își dorea foarte mult să joace în această producție realizată de Ruxandra Ion. „Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum şi am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare. E o gaşcă mai mult decât frumoasă, cu Anca Sigartău mă ştiu de când ea era în facultate”, a declarat fericita Nuami Dinescu. Mai mult, actrita este o mare iubitoare de animale, având acasă mai mulți cîini și iubire, pe care le crește cu multă iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: