Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu era monitorizată în permanență

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu era monitorizată în permanență

GALERIE FOTO (4) De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink.

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu câțiva ani, iar după câțiva ani de relație cu un afacerist chinez, cei doi s-au căsătorit. Deși viața lor părea să fie perfectă, se pare că realitatea era una dură. Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după zece ani de relație.

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu era monitorizată în permanență

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, i-a surprins pe cei din anturajul ei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu mai bine de zece ani, având o relație cu afaceristul Mr. Pink. Deși relația lor părea perfectă și fără probleme, se pare că realitatea era, de fapt, alta. Prietenii Monicăi au povestit că șatenei nu i se permitea să facă ceva fără permisiunea iubitului ei. Mai mult, se pare că Monica Gabor ajunsese să facă cumpărături online, pentru că Mr. Pink nu voia să o lase să meargă în magazine, fiind monitorizată în permanență. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Totodată, conform prietenilor acesteia, Mr. Pink nu o lăsa pe Monica să se întâlnească cu prietenii sau să vină în România. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus același apropiat. Un moment șocant ar fi avut loc când mama acesteia a murit. Mr. Pink i-ar fi cerut Monicăi să filmeze înmormântarea pentru a-i urmări orice mișcare. „Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”.

Ce spunea Monica Gabor despre Mr. Pink

Viața Monicăi Gabor s-a schimbat radical în ultimii ani. Fosta doamnă Columbeanu s-a mutat în Malibu, Statele Unite ale Americii, unde a locuit până în urmă cu puțin timp, alături de fostul iubit, Mr. Pink. Într-o apariție la Teo Show, Monica a vorbit despre viața în America, dar și despre fostul iubit. „Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Mr. Pink este perfect pentru mine, fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el”, declara Monica Gabor.

Cel care a confirmat faptul că relația dintre Mr. Pink și Monica Gabor a ajuns la final, a fost milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe șatenă când s-a mutat în America. ”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: