Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri după despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce spune despre relația fostei soții: „Este o furtună…”

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri după despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce spune despre relația fostei soții: „Este o furtună…”

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre relația fostei sale soții, după ce tot mai multe voci vorbesc despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Iată ce spune ex-milionarul despre mama fiicei lui.

Este vestea care a șocat pe tot showbizul din România! Nimeni nu și-ar fi imaginat că Monica Gabor și Mr. Pink ar putea ajunge să-și spună adio! Se pare, însă, că inevitabilul s-a produs.

Toată lumea a vorbit despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, după ce fosta doamnă Columbeanu a ales să șteargă toate pozele cu iubitul ei, dar și cu fiul bărbatului, de pe conturile sale de socializare.

Despre informația zilei a vorbit chiar și fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Iată ce noi dezvăluiri a făcut ex-milionarul despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr Pink, având în vedere că este vorba de mama unicei sale fetițe, așadar este direct implicat, având în vedere că fiica lui se află peste Ocean.

„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu o mai iubește pe Monica Gabor?

În ceea ce o privește pe Monica Gabor, Irinel Columbeanu dă de înțeles că a fost cea mai importantă relație din viața lui. Ex milionarul are chiar și cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

Întrebat dacă o mai iubește pe mama Irinei Columbeanu, afaceristul a lăsat puțin loc de interpretări, dând însă de înțeles că sentimente ar mai exista pentru fosta doamnă Columbeanu, chiar și acum, după ce despărțirea s-a înrădăcinat atât de mult.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele”, a mai declarat fostul milionar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: