Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei: ”Nu vreau să o las pe Isabela singură!”

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei: ”Nu vreau să o las pe Isabela singură!”

De ce s-au despărtit Oana Roman si Marius Elisei

Noi detalii ies la iveală după divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei. Acesta din urmă a mărturisit care au fost motivele din cauza cărora au ales să pună punct unei căsnicii de șapte ani. Nu este vorba despre violență sau infidelitate, așa cum s-a speculat.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei: ”Nu vreau să o las pe Isabela singură!”

Mulți credeau despre Oana Roman și Marius Elisei că se vor împăca, din nou, după ce anul trecut, în decembrie, s-au despărțit. Însă, de această dată lucrurile au căpătat o întorsătură, iar în urmă cu câteva zile au semnat actele de divorț. Marius Elisei a dezvăluit care au fost motivele din cauza cărora căsnicia lor de șapte ani nu a mai fost dusă mai departe.

Deși au existat zvonuri potrivit cărora Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din cauza diferenței de vârstă, de zece ani, acesta a demontat o astfel de informație. Potrivit spuselor sale, el își mai dorește copii, deoarece vrea ca fiica lor, Isabela, să mai aibă frați. În contextul în care Oanei îi poate fi fatală orice operație în zona abdomenului, ea nu mai poate rămâne însărcinată. După nașterea Isabelei, a fost la un pas de septicemie.

Image result for oana roman si marius elisei cu fetita lor

„Eu îmi mai doresc copii, nu vreau să o las pe Izabela singură. Am 34 de ani, Oana are 44, diferenţa nu a contat, cât a existat dragoste”, a declarat Marius, la ProTV.

Marius Elisei: ”Nu am înșelat-o pe Oana Roman”

De asemenea, Marius Elisei a demontat și zvonurile legate de violență și infidelitatea în căsnicia lor. El spune că nu ar putea lovi niciodată o femeie.

”Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a spus fostul soț al Oanei Roman “La Măruță”.

De asemenea, într-un alt interviu, Marius Elisei a mărturisit că unele tensiuni din trecut sunt și ele motive care au dus la divorț.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”,  a spus Marius Elisei la Antena Stars.

Image result for oana roman si marius elisei impreuna

Marius Elisei regretă divorțul de soția lui, cu care a rămas în relații bune, mai ales că au împreună și un copil.

”Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri”, a mai precizat afaceristul.

Pe data de 15 februarie, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: