Redactia.ro
Home » Știri » De ce și-a părăsit familia tatăl lui Culiță Sterp. Ce a spus bărbatul înainte de a pleca de tot de acasă: „L-am văzut venind foarte nervos”

De ce și-a părăsit familia tatăl lui Culiță Sterp. Ce a spus bărbatul înainte de a pleca de tot de acasă: „L-am văzut venind foarte nervos”

De ce și-a părăsit familia tatăl lui Culiță Sterp. Ce a spus bărbatul înainte de a pleca de tot de acasă: „L-am văzut venind foarte nervos”

De ce și-a părăsit familia tatăl lui Culiță Sterp. Ce i-a spus bărbatul fiului său înainte de a pleca de tot de acasă. Ileana Sterp își amintește și acum acel moment și a povestit totul.

De ce și-a părăsit familia tatăl lui Culiță Sterp. Ce a spus bărbatul înainte de a pleca de tot de acasă: „L-am văzut venind foarte nervos”

Geta Guțiu și-a crescut singură cei patru copii, doi băieți și două fete. Mama lui Culiță Sterp a fost părăsită de soț, iar de atunci s-a chinuit să le ofere copiilor săi o viață decentă. Mama Geta a vorbit la un moment dat despre viața pe care a trăit-o alături de soțul său. Tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit familia de mai multe ori, iar în 2013 a fost ultima oară când a mai trecut pe acasă. Mama Geta a mărturisit că a mers cu doi dintre copii la Poarta Alba pentru a-și vizita soțul.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!.Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!”, a spus „mama Geta”, pentru impact.ro.

Ileana Sterp își amintește și acum acel moment, când tatăl a plecat și nu s-a mai întors. Invitată la emisiunea „În Oglindă”, ea a făcut câteva dezvăluiri.

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama.

Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.

I-a zis: Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp, în podcastul lui Mihai Ghiță.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: