Redactia.ro
Home » Știri » De ce şi-a retras Daniel Buzdugan copiii de la şcoala privată: „Nu e normal aşa ceva”

De ce şi-a retras Daniel Buzdugan copiii de la şcoala privată: „Nu e normal aşa ceva”

Daniel Buzdugan face drumul invers faţă de trendul adoptat de vedetele autohtone. Celebrul DJ de la Radio ZU şi-a retras copiii de şa şcoala privată şi i-a înscris la o şcoală de stat.

Bărbatul de 48 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Monica, având împreună un fiu și o fiică, Luca (13 ani) și Maria (15 ani).

De ce şi-a dus copiii la şcoală de stat?

După o perioadă a realizat că totul este, de fapt, o risipă de bani și nu este firesc să plătești atât de mulți bani pentru educație. Tocmai de aceea, i-a transferat la o școală de stat, unde se învață gratuit, dar la fel de bine.

I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona…

Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…”, a declarat Daniel Buzdugan.

S-a săturat de fiţele de la şcoala privată

Omul de radio a dorit să-şi păzească fiul şi fiica de fiţele cu care vin la şcoala privată colegii copiilor.

Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: ”Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane.

Un copil care întotdeauna va fi în competiție cu alt copil pe lucruri materiale, va fi un copil nefericit. Pentru că nu poți să ai totul. Oricât de bogată ar fi familia ta, nu poți avea totul, material”, a mai zis Buzdu.

Daniel Buzdugan nu era mulțumit de programul copiilor la școala privată:

„Faptul că ei, în învățământul privat, intrau dimineața și ieșeau târziu seara, pe la 17-18, asta nu e viață. Mai mult muncea copilul decât munceam eu. În clipa asta, ei termină la 13, maximum 13.30 și au timp să-și facă și temele, au timp să meargă și la echitație.

Copilul trebuie să aibă parte și de timp liber. Sunt mulți părinți care duc copiii la privat, se ocupă ăia de ei. Îl duc dimineața, îl întorc seara. Nici nu mai ai timp să discuți cu el, nici nu mai ai timp să te bucuri de el. E o aruncare a responsabilității, într-un fel”.

Trebuie remarcat că Daniel Buzdugan este destul de rezervat în ceea ce privește viața personală, iar de-a lungul timpului a preferat să își țină familia departe de ochii curioșilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: