Redactia.ro
Home » Știri » De cine depinde ridicarea restricțiilor din România. Marcel Vela a făcut anunțul

De cine depinde ridicarea restricțiilor din România. Marcel Vela a făcut anunțul

De cine depinde ridicarea restricțiilor din România. Marcel Vela a făcut anunțul

Marcel Vela a anunțat cum se vor lua măsurile de ridicare a restricțiilor din România. Când vom reveni la normal și ce urmează să se întâmple în țara noastră oe viitor.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că nu autoritățile vor stabili când țara noastră revine la normal. De fapt, ridicarea restricțiilor din România depinde chiar de cetățenii țării. Cu alte cuvinte, cu cât românii vor respecta mai atent rigorile legii, cu atât restricțiile se vor relaxa.

De cine depinde cu adevărat ridicarea restricțiilor din România

Marcel Vela a elucidat misterul și a declarat că orice calcul sau estimare pot fi făcute doar subiectiv. Realitatea este că, vom reveni la viața de dinainte, abia când măsurile pentru limitarea infectării cu noul coronaviurs vor fi respectate.

Din declarațiile lui Marcel Vela:

„Cine face estimări că va fi până în data X sau Y sunt pure analize personale sau calcule. Cei care decid până când va fi stare de urgență suntem noi românii. Dacă suntem atenți unii cu alții, să ne spălăm pe mâini, să purtăm mască, mănuși, să păstrăm distanța socială, starea de urgență se reduce”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că prelungirea stării de urgenţă depinde de numărul de îmbolnăviri cu COVID-19, dar şi de atitudinea românilor privind măsurile de igienă personală şi nu poate fi anunţată o estimare corectă a perioadei.

„Sunt pure analize individuale, personale, estimative, evaluări. Cei care decid cât va fi stare de urgenţă, până când vor fi sau nu restricţii suntem noi, toţi românii”, a declarat marți Marcel Vela.

Marcel Vela a mai spus că, dacă românii nu respectă condițiile, măsurile drastice vor fi prelungite. Ministrul a spus că prelungirea stării de urgență depinde de două aspecte: numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 și atitudinea românilor privind măsurile de igienă și limitare a deplăsărilor.

„Dacă noi nu respectăm aceste reguli şi infecţia va fi tot mai mare şi vor fi cazuri tot mai multe, evident că nu vom putea spune gata, s-a terminat starea de urgenţă.”

Este oficial. Starea de urgență în România a fost prelungită. Iohannis, declarații de presă

Președintele României a susținut astăzi declarații și a spus că că pericolul nu a trecut încă, iar o relaxare a restricţiilor, cum cer ”cu inconştienţă” unii politicieni, ar duce la o creştere vertiginoasă a cazurilor.

“Am emis astăzi decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă pe teritoriul României pentru a putea fi luate în continuare cele mai eficiente măsuri împotriva COVID-19”, a spus şeful statului.

Din declarațiile președintelui Klaus Iohannis

– Am emis azi decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgență pe tot teritoriul României.

– Se impune prelungirea stării de urgență și menținerea măsurilor adoptate.

– Sunt necesare prevederi care să faciliteze funcționarea neîntreruptă a administrației. În mod evident, școlile rămân închise și se suspendă toate actitițile cadrelor didactice care presupun prezența fizică.

– Pe durata stării de urgență se pot plafona prețurile la medicante și servicile de utilitate publică.

– Am adăugat în deret o mențiune specială în situația în care se va constata o scădere a prețurilor la energie, astfel încât aceste scăderi să se vadă în prețul plătit de consumator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: