Redactia.ro
Home » Sport » De Gea va fi tată! Anunțul făcut de fotbalist și iubita sa

De Gea va fi tată! Anunțul făcut de fotbalist și iubita sa

David De Gea, Manchester United, va deveni tata

Iubita fotbalistului, Edurne o cunoscută cântăreață din Spania a făcut anunțul. A postat o fotografie pe pagina de instagram care a adunat mii de aprecieri.

Edurne a postat o fotografie în care apare un biberon albastru, un micorfon și o mănușă. Toată lumea s-a gândit imediat că cei doi vor avea un băiețel. Postarea a adunat imediat 200.000 de like-uri. David De Gea și Edurne au o relație de 10 ani. Au trecut și prin încercări destul de grele, mai ales după ce portarul a ales să meargă la Manchester. Astfel, iubita acestuia a fost nevioită să stea mai mult pe drumuri. Cântăreața a ales să facă anunțul chiar de ziua de naștere a iubitului ei, care astăzi a împlinit 30 de ani.

Vezi această postare pe Instagram

Cucú!! 🐣💛 #BabyIsComing

O postare distribuită de Edurne (@edurnity) pe

De Gea, implicat într-un scandal uriaș

David De Gea a fost implucat și în celebrul caz Torbe. Atunci o femeie a declarat că a fost la o petrecere organizată de portar. Mai mulți fotbaliști aflați acolo ar fi întreținut relații sexuale cu ea și o altă femeie. De Gea nu a fost însă printre cei acuzați. Iubita fotbalistului a ales la vremea respectivă să aibă încredere în logodnicul ei, iar relația dintre ei a continuat.
Pe plan fotbalistic, portarului „Diavolilor Roșii” nu-i merge foarte bine pe Old Trafford. În ultima perioadă a tot gafat, iar șefii celor de la Manchester United se gândesc deja să-i caute înlocuitor. Portarul spaniol valorează 40 de milioane de euro și mai are contract cu englezii până în iunie 2023.

„Cine deține calități de mare portar în acest moment, de clasă mondială, pentru Manchester United? Singurul pe care îl văd este Jan Oblak. Dar poți să-l scoți de acolo de la Atletico Madrid? Și dacă ai putea, câți bani ai fi dispus să cheltuiești? O sumă obscenă! Aș recomanda să se continue cu De Gea”, a declarat Rio Ferdinand, fostul stoper al echipei Manchester United și al naționalei Angliei, în presa britanică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: