Redactia.ro
Home » Sport » Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United a fost eliberat din arest! Imagini cu bătaia

Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United a fost eliberat din arest! Imagini cu bătaia

Harry Maguire, Manchester United, bataie

În urmă cu două zile, Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost arestat după ce s-a bătut în fața unui bar din Mykonos. Tatăl său a zburat imediat în Grecia cu o echipă de avocați. Au apărut primele imagini cu incidentul.

Harry Maguire a decis să petreacă câteva zile cu iubita și mai mulți prieteni în Grecia. A fost implicat însă într-o altercație și a ajuns în arestul poliției. S-a luat la harță cu mai mulți fani englezi ai unei echipe adverse. Se pare că aceștia i-au jignit logodnica. În timpul incidentului sora fotbalistului a fost înjunghiată în mână, ceea ce l-a scos din minți pe Maguire. Cel mai scump fundaș din lume a ajuns în arest, unde a petrecut două zile. După ce a fost reținut a avut loc o a doua bătaie la sediul poliţiei locale. În acest incident, fotbalistul și prietenii săi au lovit doi polițiști. Maguire a fost acuzat de violență contra unor oficiali, rebeliune, vătămare corporală, insultă, dar și tentativă de mituire. El a pledat nevinovat. A fost eliberat și a putut pleca în Anglia. La următoarele termene va fi prezent doar avocatul.

Cât a cheltuit fotbalistul în două zile

Harry Maguire și iubita sa au cheltuit o avere în doar câteva ore în Grecia. În ziua în care a ajuns, marți, fotbalistul a dat 63.000 de lire în cinci ore vizitând barurile. Potrivit tabloidelor din Anglia pe nota de plată apar printre altele 18.000 de lire pentru o sticlă de Dom Perignon Brut 2002. O sticlă de Armand de Brignac, de 17.000 de lire sterline, plus trei sticle de Jack Daniels, de 750 de lire. Potrivit jurnaliștilor căpitanul lui Manchester United a consumat mai mult bere, băuturile scumpe fiind pentru prietenii săi. 190.000 de lire pe săptămână este salariul lui Harry Maguire la echipa din Anglia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: