Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș ar putea pleca de la Reading! Ce se întâmplă cu echipa din Anglia

George Pușcaș ar putea pleca de la Reading! Ce se întâmplă cu echipa din Anglia

George Pușcaș ar putea pleca de la Reading

George Pușcaș ar putea pleca de la Reading. Șefii clubului au anunțat că au probleme financiare și sunt nevoiți să-și vândă cei mai buni jucători.

Englezii de la Reading se confruntă cu grave probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Președintele echipei din Championship a anunțat că nu are altă soluție decât să vândă cei mai buni jucători pentru a putea trece peste această perioadă neagră. Englezii au fost obligați să reducă salariile celor din staff, în timp ce jucătorii au fost trimiși în șomaj tehnic. Pentru George Pușcaș, clubul a primit mai multe oferte, printre ultimele fiind cea de la Fenerbahce. Nu este pentru prima dată când turcii doresc să-l transfere pe atacantul român. Au mai fost discuții și în iarna lui 2019. Atunci, englezii i-au stabilit și suma de transfer, 10 milioane de euro, chiar dacă antrenorul lui Reading nu dorea să se despartă de jucător.

„Transferul la Fenerbahce nu e o idee bună pentru el. Pușcas e un jucător tânăr care poate progresa mult. Eu consider că suntem clubul potrivit pentru el”, spunea atunci antrenorul, Mark Bowen.

George Pușcaș ar putea pleca de la Reading

Internaționalul român a fost transferat de la Inter la Reading, pentru 10 milioane de euro, în vara lui 2019. A semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu echipa din Championship. După ce a făcut un turneu de excepție la CE 2019, atacantul a primit oferte de la mai multe echipe. Presa din Italia anunța la acel moment că Fiorentina, CSKA Moscova sau Hamburg erau formațiile interesate să-l transfere pe român. În final, acesta a ales să joace în Anglia. George Pușcaș a marcat 11 goluri în 33 de partide în tricoul celor de la Reading. În acest momet cota sa de piață este de 4,8 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarket.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: