Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul lui Reading pentru Pușcaș! Atacantul a împlinit 24 de ani!

Mesajul lui Reading pentru Pușcaș! Atacantul a împlinit 24 de ani!

Mesajul lui Reading pentru Pușcaș

Mesajul lui Reading pentru Pușcaș a post postat pe pagina oficială a clubului. Atacantul român a împlinit astăzi 24 de ani.

George Pușcaș își petrece ziua de naștere în izolare. Oficialii clubului Reading au vrut să-i facă o surpriză de ziua sa, internaționalului român. I-au urat “La mulți ani” în limba română pe contul oficial de Twitter.

”La mulți ani. Toate urările de bine pentru atacantul nostru din România”, este mesajul postat.

În această perioadă, George Pușcaș se află în izolare în Anglia. A vrut să revină în România, dar nu a mai apucat. Atacantul a povestit la Digi Sport cum se menține în formă.

”Am saltea, minge, gantere, elastice. Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular. Fac forță, genuflexiuni, flotări, orice îmi găsesc. Înainte le făceam la sala de forță, acum le fac acasă”, a declarat George Pușcaș, în urmă cu ceva timp.

Mesajul lui Reading pentru Pușcaș

Internaționalul român s-a transferat la Reading în vara anului 2019. Atunci englezii le-au dat 8 milioane de euro italienilor de la Inter. Pușcaș a dat 11 goluri și o pasă de gol în 33 de meciuri jucate în acest sezon. De asemenea, atacantul a început să doboare recorduri, atât personale cât și pentru echipa de club. În niciun sezon nu a mai marcat atâtea goluri. În plus a devenit cel mai bun marcator al lui Reading din ultimii 8 ani, de la Adam Le Fondre, cel care a înscris 12 goluri în sezonul 2011-2012. Astfel a devenit și unul dintre favoriții fanilor englezi.

“Sunt încântat pentru el. Avea o șansă să explodeze și nu m-am înșelat. Până acum a arătat tuturor calitățile pe care le are”, a spus Mark Bowen, antrenorul celor de la Reading.

Atacantul român este cotat ]n acest moment la 4,8 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: