Redactia.ro
Home » Sport » Nicolae Stanciu a devenit tată! Prima imagine cu fetița

Nicolae Stanciu a devenit tată! Prima imagine cu fetița

Nicolae Stanciu tata

Mijlocașul echipei naționale a României este în al 9-lea cer. Astăzi, soția sa a născut la Praga o fetiță, Masha Ecaterina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤩 Vítáme na světě Maschu Ecaterinu Stanciu! Nicovi a manželce obrovsky gratulujeme k narození prvního potomka!

O postare distribuită de SK Slavia Praha (@slaviapraha) pe

Primii care l-au felicitat pe român au fost cei de la Slavia Praga, acolo unde joacă Nicolae Stanciu. Și fanii au postat o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe lume, Ecaterina Stanciu! Felicitări lui Nic și soției pentru nașterea primului lor copil!”, a fost mesajul transmis de cehi.

Prima poză cu fericitul tătic și fetița a fost postată pe pagina clubului din Cehia.
Potrivit presei din Cehia, Andreea a născut prin cezariană și nu au existat complicații. Micuța a cântărit 4,2 kg la naștere și a obținut nota 9,30. Fotbalistul este cel mai fericit tătic, mai ales că alături de soția sa a trecut prin clipe grele. Anul trecut, în luna decembrie Andreea a pierdut o sarcină, aceasta oprindu-se din evoluție. Nicolae Stanciu (27 de ani) și soția sa, Andreea s-au căsătorit în urmă cu an și jumătate, la Alba.

Lui Stanciu îi merge bine în Cehia

Mijlocașului îi merge cum nu se poate mai bine la clubul din Cehia. În acest sezon a dat două goluri, în cinci meciuri în campionat. A evoluat și în meciurile din Liga Campionilor și Europa League. În Europa League, Slavia este în grupă cu Hapoel Beer Sheva, Leverkusen, și Nice. În acest moment Slavia Praga este pe locul doi în prima ligă din Cehia, cu 16 puncte. Prima poziție este ocupată de marea rivală, Sparta Praga. Nicolae Stanciu a ajuns la Slavia după ce s-a transferat de la rivala Sparta. în cariera sa mijlocașul a mai jucat pentru Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: