Redactia.ro
Home » Sport » Nicolae Stanciu și-a mai făcut un tatuaj! Are legătură cu Slavia Praga

Nicolae Stanciu și-a mai făcut un tatuaj! Are legătură cu Slavia Praga

Nicolae Stanciu, cehia, cel mai bun mjlocas

Nicolae Stanciu a devenit campion cu Slavia Praga și a vrut să marcheze momentul așa cum trebuie. Și-a făcut un tatuaj care îi va aminti de performanța echipei toată viața.

Se știe că fotbalistul de 27 de ani este un mare fan al tatuajelor. După ce câștigat titlul cu echipa sa, a decis să mai adauge un tatuaj la colecție. De această dată unul care îi va aminti mereu de performanța Slaviei Praga. A decis să-și deseneze două stele, numărul titlurilor câștigate de echipă și literele SKS. Nicolae Stanciu mai are tatuaje cu personaje anime, un tricolor, și unul dedicat bunicii sale. Stanciu a devenit unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Cehia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⭐️⭐️ budou sešívaný dres zdobit až od příští sezony! 🥰 #hotovo20 Na těle Nica Stancia jsou ale k vidění už teď! 🔥🔝

O postare distribuită de SK Slavia Praha (@slaviapraha) pe

Stanciu, cel mai bun mijlocaș din Cehia

În 2019, românul a decis să plece de la Sparta Praga la marea rivală Slavia. În acest sezon a dat 4 goluri și 11 pase decisive. Românul a fost desemnat cel mai bun mijlocaș al sezonului din Cehia.

„După reluarea competiției, internaționalul român a fost ca un uragan, reușind să marcheze două goluri în șapte meciuri, la care se adaugă șapte pase decisive (…). Mijlocașul ocupă primul loc și în ceea ce privește numărul șanselor de gol pe care le-a realizat, ajungând la 65 de astfel de situații pentru coechipierii săi”, au scris cehii pe pagina oficială a clubului.

Românul a avut probleme cu fanii

După ce s-a transferat de la Sparta Praga, suporterii nu l-au iertat. La primul meci disputat între cele două echipe, Stanciu a avut parte de o atmosferă ostilă. Mii de suporteri l-au huiduit și l-au numit trădător. A trecut însă peste momentele dificile și a reușit să aibă un sezon foarte bun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: