Redactia.ro
Home » TV » De Halloween, cu poliția la ușă. Cum și-a decorat casa un american

De Halloween, cu poliția la ușă. Cum și-a decorat casa un american

Un american a băgat groaza în vecinii săi cu decorațiunile de Halloween. Bărbatul a aranjat pe aleea din fața casei o scenă a crimei extrem de realistă.

 

Cu poliția la ușă de Halloween

 

Bărbatul a exagerat cu decorațiunile de Halloween. Steven Novak, din Dallas, și-a decorat casa cu două ”cadavre” care nu erau altceva decât manechini desfigurați în așa fel încât vecinii au crezut că este scena unui dublu asasinat oribil. Bărbatul este îndrăgostit de Halloween, însă vecinii săi nu au fost de aceeași părere, aceștia sunând îngroziți la 911, după ce au văzut sângele fals întins pe asfalt.

Steven a folosit aproximativ 24 de litri de sange fals pentru a reproduce scena unei crime sadice in curtea din fata a cartei sale.

Mai multe corpuri ucise intr-un stil barbar sunt asezate prin curte si cantitati uriase de sange sunt imprastiate peste tot.

Încerc să sperii oamenii, asta e ceea ce îmi place să fac cel mai mult„, a declarat zâmbind bărbatul. Încercarea se pare că i-a ieșit extrem de bine bărbatului.

Am simţit că-mi iese inima din piept. Dacă eu m-am speriat, cum să credem că va reacţiona un copil„, a spus una dintre vecinele bărbatului. Bărbatul a asigurat, însă, oamenii că scenele horror au fost ferite de ochii celor mici.

Politia a venit sa vorbeasca cu Steven, insa acesta sustine ca ofiterii au laudat realismul decoratiilor sale.

„Vecinii mi-au spus ca masinile de politisti patrulau de ceva timp in fata casei mele. Am fost acasa pentru a vorbi cu ei si mi-au spus ca li se pare grozav. Au fost acolo doar pentru ca li se cerea in mod repetat sa raspunda la plangerile care au fost depuse”, a mai adăugat Steven, potrivit Daily Star.

Steven nu s-a lăsat, însă, descurajat. „Sincer, cred ca as fi putut sa fac mai mult. Planurile mele erau mult mai dure pe hartie. Totusi, poate anul viitor”

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: