Redactia.ro
Home » Monden » De la bogăție, la nevoia de a supraviețui! Cum s-a schimbat situația financiară a Ronei Hartner, după divorțul de fostul soț

De la bogăție, la nevoia de a supraviețui! Cum s-a schimbat situația financiară a Ronei Hartner, după divorțul de fostul soț

Timp de trei ani, Rona Hartner a fost căsătorită cu Herve Camilleri, un francez mai tânăr decât ea. Însă, această poveste de dragoste a luat sfârșit înainte ca Rona să descopere că suferă de o boală nemiloasă – cancer la colon. Despărțirea celor doi s-a produs cu mai bine de doi ani în urmă, dar abia recent au ieșit la iveală detalii cu privire la prețul pe care l-a plătit vedeta pentru această separare.

Cei doi foști soți au ales să meargă pe drumuri separate înainte ca artista să descopere diagnosticul dureros. În ciuda credinței sale că a găsit dragostea vieții, Rona Hartner a fost nevoită să facă față atât despărțirii, cât și pierderii unei părți semnificative a averii sale. Deși la momentul divorțului, solista avea planuri pentru un proiect muzical și bani puși deoparte în acest sens, destinul a avut cu totul alte planuri pentru ea.

Cu ce a mai rămas Rona Hartner după divorțul de fostul soț

Divorțul de Herve Camilleri, pe lângă suferința emoțională cauzată de despărțire, i-a adus Ronei Hartner și pierderi financiare semnificative. Se pare că, în cadrul partajului de bunuri, actrița a decis să cedeze aproape totul fostului său partener. Această decizie a fost luată înainte ca Rona să afle că se confruntă cu o luptă dificilă împotriva cancerului la colon.

Despre finalul căsniciei, Rona Hartner a declarat că și-a dorit o despărțire amiabilă, dar circumstanțele nu au fost favorabile. Ea a menționat că a ales să păstreze casa de pe Coasta de Azur, dar să îi cedeze fostului soț tot ceea ce își dorea. În acel moment, nu avea nicio idee că banii pe care îi economisise pentru proiectul său muzical vor ajunge să fie folosiți pentru a-și susține tratamentul împotriva unei boli atât de grave.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Rona Hartner este pe moarte

Rona Hartner, talentata actriță și cântăreață, se află în fața unei noi și grele bătălii. Sora sa, Rinda, a transmis public informația tragică prin intermediul paginii de Facebook a artistei, dezvăluind că iconica actriță româncă se află în pragul morții. Într-un mesaj plin de emoție, Rinda a solicitat gânduri bune și rugăciuni pentru Rona în această perioadă dificilă. „Rona își trăiește ultimele clipe”, a notat Rinda, subliniind că, în aceste momente delicate, familia nu va putea să răspundă la mesaje, deoarece își dorește să petreacă timpul rămas al Ronei alături de ea și de fiica sa.

„Bună seară la toată lumea.
Sunt Rinda sora Ronei.
Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.
Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.
Dumnezeu să-i aline suferință și să o primească la el”, a scris sora Ronei pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: