Redactia.ro
Home » Sport » De la campion european, acum e șofer! Cât a ajuns să câștige Constantin Pistol pe lună

De la campion european, acum e șofer! Cât a ajuns să câștige Constantin Pistol pe lună

De la campion european, acum e șofer! Cât a ajuns să câștige Constantin Pistol pe lună

Constantin Pistol, câștigător al CCE în 1986 cu Steaua, a fost prezent la inaugurarea stadionului Ghencea și și-a surprins foștii colegi. Fostul campion este acum șofer și câștigă o sumă infimă!

De la campion european, acum e șofer! Cât a ajuns să câștige Constantin Pistol pe lună

Miercuri seara, Steaua a inaugurat stadionul din Ghencea cu un amical cu sârbii de la OFK Belgrad, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 6-0. Tot atunci a fost retras și tricoul cu numărul 7, purtat de legendarul Marius Lăcătuș.

De la acest eveniment nu putea lipsi Constantin Pistol câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986. Se pare totuși că apariția acestuia i-a șocat pe mulți, asta pentru că fostul fotbalist, în vârstă de 54 de ani a ajuns acum șofer și are un salariu puțin peste 2.000 de lei pe lună, potrivit GSP.ro.

Constantin Pistol conduce o dubiță de 3,5 tone, a unei firme din Pitești, unde lucrează din 2000. El distribuie marfă la magazine din oraș și uneori face și curse în afara Piteștiului. Fostul jucător are salariul minim pe economie, în jur de 2.200 de lei, și vorbește deschis și modest despre viața lui.

”A fost ceva de vis miercuri seară! Bine că am putut să ajung la sărbătoarea din Ghencea. Totul a fost la superlativ. S-au purtat frumos cu noi, am revăzut vechii colegi, stadionul e o bijuterie, fanii ne-au aplaudat. E frumos că lumea nu ne-a uitat. Acolo, pe podium, în mijlocul stadionului, apoi făcând acel tur cu echipa, cu Cupa Campionilor, m-am simțit iar ca la Sevilla! Eu n-am fost un jucător așa de important al acelei echipe, aveam doar 18 ani, unde să joc eu cu asemenea fotbaliști?! Dar am fost în lot, am mai intrat, am amintiri unice, pe care nu poate să mi le ia nimeni, niciodată!

Am foști colegi și prieteni celebri, care au rămas la fel de modești, chiar dacă unii s-au împlinit profesional sau financiar. Mereu va fi o plăcere să ne revedem! Și pentru asta, sunt bogat, chiar dacă sunt doar un simplu șofer acum”, a declarat Constantin Pistol.

Constantin Pistol a plecat printre primii după eveniment

Constantin Pistol a plecat printre primii, după evenimentul de la stadionul Ghencea, asta pentru că a doua zi trebuia să fie la muncă, la 08:00 dimineața.

”Abia am ajuns acasă, pe la 1:00 noaptea. Pe autostradă, Loganul meu a început să facă figuri, mi s-a stricat cutia de viteze, nu mai intra într-a 5-a. Nici nu știu cum am mers până la Pitești. Dimineață, când m-am dus la muncă, patronul m-a felicitat de față cu toți colegii, le-a spus să fie mândri că lucrez acolo. Chiar mi-a zis că trebuia să fi venit și cu medalia, s-o vadă și ei. Se uitaseră oricum la televizor, mi-au arătat imagini cu mine, cu noi. Apoi, gata! La treabă! Așa e viața!”, a mai afirmat Constantin Pistol.

Mai mult, Constantin Pistol a dezvăluit că foștii colegi de la Steaua îl admiră pentru că lucrează și a dezvăluit că are o legătură specială cu Mihail Majearu.

”Nu mi-e rușine că muncesc. De câte ori ne întâlneam, noi, cei de la Steaua, pe la Cheile Grădiștei, mulți dintre foștii colegi mă admirau că lucrez. Gata, fotbalul a fost! Ne mai vedem la câte o sărbătoare, glumim, ne amintim, dar viața merge înainte. Eram prieten cu toți, chiar dacă eram prâslea.

Acum, țin mai mult legătura cu Miți Majearu. Câte năzbâtii mai făceam împreună! Era haios rău. Și acum, la serbare, cum m-a văzut, m-a întrebat la caterincă, «N-ai adus și tu o ladă de ceva, că tu mai cari d-astea?!». M-a pufnit râsul, ca pe vremuri!”, a încheiat Constantin Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: