Redactia.ro
Home » Știri » De la dragoste la obsesie: n-a suportat că iubita s-a despărţit de el. A intrat, noaptea, peste ea, în casă. Ce a păţit brașoveanul

De la dragoste la obsesie: n-a suportat că iubita s-a despărţit de el. A intrat, noaptea, peste ea, în casă. Ce a păţit brașoveanul

împușcat

Un bărbat din Braşov a intrat noaptea în casa fostei iubite şi a refuzat să mai plece, după ce femeia s-a despărţit de el.

Nemulţumit că fosta sa concubină s-a despărţit de el, a apelat-o telefonic în mod repetat, totul culminând cu momentul în care bărbatul a intrat noaptea în casa fostei partenere şi a refuzat să mai plece.

Braşoveanul s-a ales cu dosar penal

Acum, braşoveanul este cercetat penal pentru violare de domiciliu şi hărţuire. Bărbatul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce în ultimele trei luni a hărţuit-o în mod constat pe fosta sa parteneră. După ce s-a despărţit de el, femeia a primit numeroase telefoane din partea bărbatului, ea reclamând şi că a fost urmărită pe stradă de către acesta.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină după ce, în noaptea de 10 iunie bărbatul a intrat în casa fostei sale iubite fără consimţământul acesteia şi a refuzat să mai plece.

„În conformitate cu prevederile legale şi avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”,  informează Poliţia judeţeană Braşov.

Bărbatul este cercetat în continuare în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Un gorjean s-a dat drept poliţist

Un bărbat de 37 de ani din Târgu Jiu este cercetat penal pentru infracţiuni de uzurpare de calităţi oficiale, şantaj, hărţuire şi ameninţare, după ce s-a îmbrăcat în poliţist şi a folosit un toc în care ţinea un pistol air soft şi, folosind însemnele Poliţiei, a mers în mai multe rânduri la domiciliul fostei sale concubine ameninţând-o, pentru a o convinge pe aceasta să îi returneze cadourile primite de la el şi o sumă de bani.

În urma sesizărilor primite, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările în privinţa faptelor sale continuă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: