Redactia.ro
Home » Homepage » Ce au găsit anchetatorii în telefoanele şi laptopul lui Dincă. E obsedat!

Ce au găsit anchetatorii în telefoanele şi laptopul lui Dincă. E obsedat!

dincă

Anchetatorii au făcut percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie.

Aproape zilnic, în istoricul laptopului lui Gheorghe Dincă s-a văzut faptul că acesta accesa site-uri destinate adulților.

S-au găsit și foarte multe fotografii care vor urma să fie expertizate. Anchetatorii vor afla și cine au fost persoanele cu care Gheorghe Dincă a vorbit în ultimele zile și persoanele cu care acesta se conversa cel mai des. Se va afla dacă Dincă a avut complici.

Era obsedat de sex

Avocatul familiei Luizei Melencu spune că Dincă „era preocupat de sex”. „Are mii de poze, are laptop, aparat foto, carduri. Era preocupat de tot ce înseamnă sex. Avea o obsesie”, a declarat avocatul familiei Melencu, potrivit Antena 3, care susține că probele descoperite îl încriminează pe suspect.

Laptopul, aparatura foto și video și stick-uri de memorie, găsite în casa din Caracal

DIICOT anunţă că a fost finalizată joi percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă – bărbatul acuzat în cazul dispariţiei a două adolescente, la Caracal – datele urmând să fie prelucrate de specialişti.

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a  apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, anunţă DIICOT într-un comunicat transmis News.ro.

De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrală au audiat mai multe persoane şi au desfăşurat activităţi de urmărire penală care vor continua cu celeritate şi în perioada următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: