Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă avea o iubită? Detalii despre cine e femeia

Gheorghe Dincă avea o iubită? Detalii despre cine e femeia

Gheorghe Dincă

În urma celor mai recente audieri, au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața privată a inculpatului Gheorghe Dincă. Dacă până acum vecinii îl indicau drept o persoană retrasă, taciturnă, acum am aflat că bărbatul avea un prieten bun, cu care relaționa frecvent. Iar acesta din urmă a afirmat chiar și că Gheorghe Dincă avea o iubită.

Gheorghe Dincă avea o iubită

Ei bine, tocmai acest bărbat, care îi era și angajat, le-a mărturisit oamenilor legii că Gheorghe Dincă avea o iubită. Bărbatul a fost anchetat de procurorii de la București și a povestit tot ce știe despre vecinul său.

George Răzvan, vecinul lui Dincă, a povestit că muncea cu ziua la el, și că se vedeau în fiecare săptămână. Într-una dintre aceste vizite, vecinul ar fi observat prezența unei femei în curtea lui Dincă.

Cine e femeia despre care se prespune că îi era iubită lui Dincă

George Răzvan a povestit că femeia în cauză se numește Ioana și că nu era, evident, cea despre care se știe că e soția inculpatului. ”Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, subțirică și cu ochelari negri.”, a spus vecinul și prietenul lui Dincă.

În finalul audierii, vecinul a precizat că nu era la curent cu planurile lui Gheorghe Dincă și că nu s-ar fi așteptat la asemenea grozăvii din partea acestuia. El a povestit chiar și că pe 10 iulie a primit un telefon cu o cartelă prepay, în dar, de la Gheorghe Dincă.

De asemenea, vecinul George Răzvan a fost persoana pe care Dincă a sunat-o miercuri, 24 iulie, de mai multe ori. Însă, acesta susține că nu a răspuns apelurilor, crezând că este chemat la un ”spritz”.

Citește și Fotografia inedită cu Gheorghe Dincă înainte de crime. Detaliul care atrage atenția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: